II wakacyjna zabawa Forumowiczów !!!
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Bartosz B.
- x 7
Zabawa była przednia , chociaż niektóre pytania dały popalić . Nigdy nie przypuszczałem że można znaleźć tyle informacji w google.
Podziękowania nalezą się wszystkim organizatorom, a w szczególności Vivitowi .
Jeszcze jedno, w akcje desperacji w pytaniu które zadął Kapek, (wiedziałem że odpowiedz znajdzie się w modelu Missouri) zacząłem szukałem osób które takowy posiadają. Odpaliłem allegro sprawdziłem kto sprzedaje ten model i po pewnym czasie znalazłem, ale niestety już sprzedany, wiec napisałem do nowego właściciela o przytoczenie interesującego mnie fragmentu. W ten sposób otrzymałem +2 punkty.
Podziękowania nalezą się wszystkim organizatorom, a w szczególności Vivitowi .
Jeszcze jedno, w akcje desperacji w pytaniu które zadął Kapek, (wiedziałem że odpowiedz znajdzie się w modelu Missouri) zacząłem szukałem osób które takowy posiadają. Odpaliłem allegro sprawdziłem kto sprzedaje ten model i po pewnym czasie znalazłem, ale niestety już sprzedany, wiec napisałem do nowego właściciela o przytoczenie interesującego mnie fragmentu. W ten sposób otrzymałem +2 punkty.
Weekend bez internetu jest straszny ... Rewelacyjnie sie bawiłem przy zabawie wakacyjnej - wielkie podziękowania dla Vivita , dla E. Nity oraz oczywiscie Wszystkich Uczestników za świetna zabawę Wiele sie dowiedziałem dzieki Naszej zabawie a ile książek z piwnicy odkurzyłem ... Mam nadzieje że się spotkamy w tym samym gronie albo większym za rok ...
Ostatnio zmieniony wt sie 30 2005, 22:30 przez Nocturne, łącznie zmieniany 1 raz.
==============================
Quod Me Nutri Me Destruit ......
So Say We All ...
Quod Me Nutri Me Destruit ......
So Say We All ...
Ja rowniez dziekuje Vivitowi, Edmundowi oraz calej "konkurencji"
Jeta (Jecie?) tez
duzo nowych rzeczy sie przez ta zabawe dowiedzialem i o to chodzilo
a tak na koniec, podczas szukania ifno o tym B-17 z pomalowana oslona silnika znalazlem to:
http://www.samoloty.ow.pl/str163.htm - ciekawa sprawa
Jeta (Jecie?) tez
duzo nowych rzeczy sie przez ta zabawe dowiedzialem i o to chodzilo
a tak na koniec, podczas szukania ifno o tym B-17 z pomalowana oslona silnika znalazlem to:
http://www.samoloty.ow.pl/str163.htm - ciekawa sprawa
na warsztacie: F-14 MM
w kolejce: rozbabrany 1,5 letni Yamato AH, Takao AH, Piorun MM, A6M2 Zero AH
w kolejce: rozbabrany 1,5 letni Yamato AH, Takao AH, Piorun MM, A6M2 Zero AH
Po ogłoszeniu przez Vivita oficjalnych wyników zabawy, co mam nadzieję stanie się ostatniego dnia wakacji, zostanie zaprezentowana lista nagród. Nie będzie ona zbyt długa ale myślę, że pierwsza dwunastka zostanie nagrodzona. Po ukazaniu się listy, ubiegłorocznym zwyczajem, nastąpi wybór nagród w kolejności zajętych miejsc (od 1 do X). Jeżeli ktokolwiek ma ochotę dołączyć się do fundatorów nagród to bardzo proszę o szybki kontakt na PW.
to i ja
Dziekuje serdecznie organizatorom konkursu, pomysłodawcom i wszytkim ktorzy sprawowali piecze nad tym przedsiewzieciem
co prwada po drodze zrezygnowalem... ale co sie wczesniej pobawiłem to moje
pzdr
Dziekuje serdecznie organizatorom konkursu, pomysłodawcom i wszytkim ktorzy sprawowali piecze nad tym przedsiewzieciem
co prwada po drodze zrezygnowalem... ale co sie wczesniej pobawiłem to moje
pzdr
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach