autko z reklamy Hołowczyca
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
Oto moje subaru już jeździ lata pływa normalnie bajer , śmiga nie ziemsko , jest tak szybki że ciężko go opanować czasami , świetnie radzi sobie na na szutrze mimo że ma napęd na tylne koła . Jedyny minus to że bateria starcza na 10-12 min i trzeba ładować ją 12 godz. ale mówi się trudno i żyje się dalej.
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
Kolekcja liczy 45 numerów + 10 nieobowiązkowych numerów do tunigu modelu tzn. metalowe zebatki łożyska , inne opony na inna nawierzchnie itp. te części mają dać jeszcze szybszą prędkość nawet do 80km/h!!!
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
tomo popelniles blad zamawiajac tego akusa z ladowarka zobacz sobie tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66553842 ja juz sobie sprawilem jedna
a w ogole to chce sie pozbyc tej subarki i przeskoczyc na tb-02...jakby ktos byl zainteresowany kupnem to pisac
a w ogole to chce sie pozbyc tej subarki i przeskoczyc na tb-02...jakby ktos byl zainteresowany kupnem to pisac
Witam gazetka na ukończeniu, zostały jeszcze dwa ostatnie numery w których będą tak jak w 7 poprzednich części do tuningu amortyzatory olejowe, nowe felki i opony, metalowe łożyska, nowa przekładnia która umożliwia zwiększenie prędkości z 60km/h do 80km/h, ale o tym już wspominałem, chciałem pokazać wam zdjęcia jak model wygląda.