Jeśli to będzie "pływadło"to ja się piszę!! Mam nadzieję, że opiszesz montowanie silnika i osprzętu!Przymierzam się do czegoś takiego ale nie do końca wiem jak jest z tymi "kabelkami" Czekam z niecierpliwością na dalsze fotki i opisy.
Yachcik2 mam pytanie. Pisałeś, że chcesz w Tobruku montować silniki, ale gdzie chcesz je wstawić? Nie zrobiłeś "miejsca" w kadłubie więc gdzie one będa? Myślałęm, że wytniesz we wręgach miejsce na "wannę" żeby w niej zamontować cały "osprzęt".
Ja też mam w planach Tobruka, ale od podstaw więc z ciekawością będę tutaj zaglądał i też jestem ciekaw jak się wstawia się napęd do stateczków.
Oczywiście że będzie to "pływadło" hehe jak napisał "herbaciany" w przyszłym tygodniu będę starał się zaprojektować sposób umieszczenia silników (na razie szlifuję szkielet) Oczywiście wszystko postaram się pokazać na zdjęciach w taki sposób jak w poprzednim modelu Pilot - 20 zamieszczam tak dla przykładu
pozdrawiam Sail
Taaaaa, to po prostu żyłka 0,18. Faktycznie chodziło mi o to aby mieć nad nim kontrolę. Wodowałem go po raz pierwszy i tak na "wszelki wypadek" uwiązałem go. Moje modele nie maja na razie zdalnego sterowania tak więc sam wiesz, po prostu sobie pływają w klasie "free style" hehe.