TBF-1C AVENGER..... 1:32 TRUMPETER
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Artur Domański
- Artur Domański
- Artur Domański
Kurde, piękny bydlak, tylko wsiąść i lecieć...
Ale jednak miałbym uwagi: pierwsza, to strasznie czysty przód samolotu, zwłaszcza, że pocieniowałeś linie blach na dolnych powierzchniach skrzydeł i zrobiłeś wash we wnękach. Druga uwaga: może to wynika z forografii, ale czy nie błyszczą się trochę kalkomanie na stateczniku pionowym? Napisy eksploatacyjne.
Artur, trochę na siłę się czepiam, bo samolocik jest rewelacyjny.
gulus
Ale jednak miałbym uwagi: pierwsza, to strasznie czysty przód samolotu, zwłaszcza, że pocieniowałeś linie blach na dolnych powierzchniach skrzydeł i zrobiłeś wash we wnękach. Druga uwaga: może to wynika z forografii, ale czy nie błyszczą się trochę kalkomanie na stateczniku pionowym? Napisy eksploatacyjne.
Artur, trochę na siłę się czepiam, bo samolocik jest rewelacyjny.
gulus
- Artur Domański
Wiem wiem, zdjecia sa jeszcze z koncowki przy montazu, przod bedzie ubrudzonygulus pisze:Ale jednak miałbym uwagi: pierwsza, to strasznie czysty przód samolotu, zwłaszcza, że pocieniowałeś linie blach na dolnych powierzchniach skrzydeł i zrobiłeś wash we wnękach.
Fakt, nic na to teraz nie poradze, ale skleiłem model na tyle na ile straczyło mi umiejetnosciDruga uwaga: może to wynika z forografii, ale czy nie błyszczą się trochę kalkomanie na stateczniku pionowym? Napisy eksploatacyjne.
P.S. Jutro postaram sie zrobić finalne zdjecia
Powoli coś tam dłubię
Ach te cyfrówki - wszystko obnażą
I teraz ja mam do autora znane pytanie:
I KTO TU JEST WIELKI?
Piękny, piekny model!!
Z Arturem mamy podobne zdanie - Avengery to czyścioszki :-)gulus pisze: Ale jednak miałbym uwagi: pierwsza, to strasznie czysty przód samolotu
Artur - wracamy do tematu suchych kalek-napisów eksploatacyjnych Verlindena.gulus pisze:ale czy nie błyszczą się trochę kalkomanie na stateczniku pionowym? Napisy eksploatacyjne.
I teraz ja mam do autora znane pytanie:
I KTO TU JEST WIELKI?
Piękny, piekny model!!