Radom 2005 - skleroza
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Radom 2005 - skleroza
Serwus
Czy ktoś może z kolegów wie może - jak dotrzeć do informacji kto ( z wyłączeniem koryta , browaru i obsługi Toy Toy`ów ) miał stoiska handlowe podczas pokazów ?
Konkretnie szukam namiaru na sklep z ciuchami - był taki namiocik z bardzo fajnymi ubrankami - i nie mam tu na myśli AMW albo stoiska ze starymi mundurkami . Była taka firma która nawet ma sklep internetowy - fajne koszule , spodnie i kurteczki .
Byłem pewien że zapamiętam ich adres internetowy ale ........cóż za mało magnezu w organizmie w nazwie bankowo było słowo "pilot" ...... chyba
Czy ktoś może z kolegów wie może - jak dotrzeć do informacji kto ( z wyłączeniem koryta , browaru i obsługi Toy Toy`ów ) miał stoiska handlowe podczas pokazów ?
Konkretnie szukam namiaru na sklep z ciuchami - był taki namiocik z bardzo fajnymi ubrankami - i nie mam tu na myśli AMW albo stoiska ze starymi mundurkami . Była taka firma która nawet ma sklep internetowy - fajne koszule , spodnie i kurteczki .
Byłem pewien że zapamiętam ich adres internetowy ale ........cóż za mało magnezu w organizmie w nazwie bankowo było słowo "pilot" ...... chyba
Norske Love 1:75 - początek krucjaty 2006 ... a dalej to się zobaczy
A może to www.rangershop.pl
A jeśli nie-to i tak warto zajrzeć.Nie mam nic wspólnego ze sprzedającymi-kolega przywiózł mi katalog z bazaru w Łodzi.
A jeśli nie-to i tak warto zajrzeć.Nie mam nic wspólnego ze sprzedającymi-kolega przywiózł mi katalog z bazaru w Łodzi.
Pozdrawiam Fokker(samoloty i pojazdy)
Tak, tak http://www.rangershop.pl to bardzo dobre miejsce, zeby sie zaopatrzyc w ubrania i sprzet! (Pisze wcale nie dlatego, ze pomagalem go tworzyc )
www.pilotshop.pl to jest stronka według mie którą szukacie, sam byłe pod tym namiocikiem i napaliłem sie na orginalną CWU-45.... teraz jest obiektem moich marzeń i celem oszzednościowych planów finansowych
I love this game
Dokładnie !! Był wiekszy wybór w Radomiu niż na www. Stronka z tego co widze wogóle nie jest rozbudowywana odokąd pamietam (od AIR SHOW) pisze na niej że to wersja testowa..... raz nawet napisałem maila z zapytaniem do Panów ze sklepu ale nikt mi nie odpisał.... prawdopodobnie interes coś nie idzie albo maja jakieś inne ważniejsze sprawy na głowie
I love this game