Sie czepiacie. Nastepnym razem zrobie trzydziestostronicowa relacje bez zdjec, to bedziecie dopiero mieli.
To sa zdjecia robocze dopiero. Profesjonalna sesja bez stolika i podkladki bedzie jak model zostanie ukonczony.
Sicore, dawaj ten sposob tutaj. Pewnie nie tylko mnie sie przyda.
Andrzej, ja widze wszystko wyraznie. Moze masz monitor zakurzony?
Ktore dokladnie chcesz zobaczyc, to wygrzebie zdjecia w wiekszej rozdzielczosci i zapodam jeszcze raz.
Marcin, ja nie mam zakurzonego monitora a też mało widzę na Twoich fotkach. Na dobrą sprawę tylko ogólne zarysy modelu. Ale jeśli masz zamiar zrobić lepsze fotki, to grzecznie poczekam.
Mam tu fatalne warunki, ciemno jak w d* u murzyna. Musze robic na lampie blyskowej na w pelni otwartej przyslonie nawet na zewnatrz. Nic nie poradze, nie kupie przeciez studia.
Kiedy dokoncze model, zabiore go gdzies w plener jak sie trafi w miare fajny dzien (pewnie w maju w tym klimacie) i porobie mu porzadne zdjecia na slajdach z detalami i pierdolkami.
Co do tego kurzu to normalnie powinienem sie obrazic Nie chodzi o to gdzie robisz te fotki ale moglbys je troche obrobic , powiekszyc i wykadrowac w jakims programie
gulus pisze:Dżoana, ale kadzisz mu. Model nie skończony, kalki nie położone, brudzing dopiero w zamiarach. Toż to jeszcze Rudy może z czołgusia wyjść.gulus
Co jest? Taka dyskusja beze mnie?
Kadze, bo kazali. To znaczy, ze nie mam juz kadzic? Zdecydujcie sie wreszcie!
Poki nie bylo zmiany rozkazu, to jeszcze napisze, ze u mnie tez wszystko dobrze widac. Szanownym Panom Recenzentom moze by sie okularki przydaly?
A fe! Nieladnie tak zazdroscic koledze
gulus pisze:Tfu , te baby, a ta jeszcze taka posłuszna. Kazali kadzić? Kurde, Marcin, masz przechlapane.gulus
Gulusku, a Ty masz za spokojne zycie?
Baby Ci przeszkadzaja?
Chcesz sobie zasluzyc na moja "wdziecznosc"?
To juz nie mozna kolegi pochwalic na zachete, skoro dookola sami krytycy?
Bo sie zdenerwuje!!!