Oddam MMy do sklejenia
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Rozumiem warunki. Nie chciałbym, żeby wyglądało to tak, że za wszelką cenę chcę dostać model za darmo, że łapczywie się rzucam. Więc zapytam tak: czy na "dowód" może być relacja z budowy modelu, nie dokończona ze względu na brak możliwości wklejenia fotek ? Bo wg mnie co to za relacja, bez zdjęć - choć może inni takie lubią, i spoko, nic nie mam. Jak pasuje, to zaraz wklejam linka do Konradusa, gdzie budowałem Spita i jest tam pare fotek (skanów). Obecnie jestem na dalszym etapie (skrzydła, detale, próby retuszu i malowania).
W takim razie ...
To ta moja wspomniana relacje. Jak pisałem nie ma tam całego modelu, bo jeszcze jest na ukończeniu. A nawet jakby co, to całego samolotu do skanera nie włoże
Pozdrawiam
To ta moja wspomniana relacje. Jak pisałem nie ma tam całego modelu, bo jeszcze jest na ukończeniu. A nawet jakby co, to całego samolotu do skanera nie włoże
Pozdrawiam
Cześć,
czas zamknąć zabawę - odzew był niewielki (być może za mało czasu dałem albo wymóg relacjonowania budowy odstraszał ludzi). Ważne zgłoszenia są dwa: Orastem zbuduje F-14 a Dopel ma sobie dopiero wybrać (czekam - wiadomość poszła).
Ja oprócz wspomnianego już celu mam przyjemność z obdarowywania i to mi się podoba.
Pozdrawiam,
TAD
czas zamknąć zabawę - odzew był niewielki (być może za mało czasu dałem albo wymóg relacjonowania budowy odstraszał ludzi). Ważne zgłoszenia są dwa: Orastem zbuduje F-14 a Dopel ma sobie dopiero wybrać (czekam - wiadomość poszła).
Ja oprócz wspomnianego już celu mam przyjemność z obdarowywania i to mi się podoba.
Pozdrawiam,
TAD
Hej Tad !
Fajny pomysł masz Chłopaki maja racje, nie każdy często zagląda na forum, ja np. dopiero teraz, chętnie wezmę udział w tej zabawie. Jeżeli to jeszcze aktualne to poproszę o dodanie do listy kandydatów
Oto moje modele pokazane na forum, niekoniecznie w kolejności wykonania:
Polikarpow I-180 relacja z budowy
Devastator galeria
Hellcat galeria
tankietka T-27 relacja z budowy
czołg 7TP relacja z budowy
Interesowałby mnie Stuart VI lub Camel
Pozdrawiam
Fajny pomysł masz Chłopaki maja racje, nie każdy często zagląda na forum, ja np. dopiero teraz, chętnie wezmę udział w tej zabawie. Jeżeli to jeszcze aktualne to poproszę o dodanie do listy kandydatów
Oto moje modele pokazane na forum, niekoniecznie w kolejności wykonania:
Polikarpow I-180 relacja z budowy
Devastator galeria
Hellcat galeria
tankietka T-27 relacja z budowy
czołg 7TP relacja z budowy
Interesowałby mnie Stuart VI lub Camel
Pozdrawiam