PzH.2000 - Relacja z odbudowy
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Niezła lufa w tej haubicy.
Wydaje mi się, że śnieg pomiędzy koleinami powinien być troszkę przybrudzony a nie taki biały jak na pancerzu.
Informacja dla zapaleńców mieszkających w okolicy Tarnowskich Gór:
W sklepie modelarskim na Karola Miarki leży w regale ten model za 102
PLN. W sklepie internetowym martola widziałem go za 186 PLN.
Wydaje mi się, że śnieg pomiędzy koleinami powinien być troszkę przybrudzony a nie taki biały jak na pancerzu.
Informacja dla zapaleńców mieszkających w okolicy Tarnowskich Gór:
W sklepie modelarskim na Karola Miarki leży w regale ten model za 102
PLN. W sklepie internetowym martola widziałem go za 186 PLN.
Czesc .
Wyglada na to , ze to sprawa oswietlenia . Dzisiaj do akcji wkroczyly pastele a wszystko to za sprawa Wojtka , ktory ogladajac fotki gotowego modelu zwrocil mi uwage , ze czegos jeszcze brakuje , oraz ze pare czesci wyglada za czysto . Dlatego tez wczesniej pokazalem tylko jedna fotke modelu w calosci . Teraz moge juz pokazac wiecej . Model uwazam za skonczony i po 4 latach oczekiwania trafil juz do witryny
Wyglada na to , ze to sprawa oswietlenia . Dzisiaj do akcji wkroczyly pastele a wszystko to za sprawa Wojtka , ktory ogladajac fotki gotowego modelu zwrocil mi uwage , ze czegos jeszcze brakuje , oraz ze pare czesci wyglada za czysto . Dlatego tez wczesniej pokazalem tylko jedna fotke modelu w calosci . Teraz moge juz pokazac wiecej . Model uwazam za skonczony i po 4 latach oczekiwania trafil juz do witryny
Czesc.
Dzisiaj z samego rana zabralem model i srrrru w teren . W mojej okolicy zero sniegu i jest jeszcze zielono wiec musialem pojechac 12 km dalej w pobliskie gory ( Eifel ) . Nie pomylilem sie i zastalem tam troche sniegu Tak wiec pokazuje Wam ostatnie fotki w tej relacji . Troche widac w nich mojej ingerencji bo musialem jakos usunac podstawke
PS. W czasie transportu uszkodzila sie jedna z anten
Dzisiaj z samego rana zabralem model i srrrru w teren . W mojej okolicy zero sniegu i jest jeszcze zielono wiec musialem pojechac 12 km dalej w pobliskie gory ( Eifel ) . Nie pomylilem sie i zastalem tam troche sniegu Tak wiec pokazuje Wam ostatnie fotki w tej relacji . Troche widac w nich mojej ingerencji bo musialem jakos usunac podstawke
PS. W czasie transportu uszkodzila sie jedna z anten
Ja cię kręce... zajefajnie!
Pozdrawiam,
Maciej
P.S. Okonku mam jedną uwagę - nie tyle do Ciebie co do... średnicy lufy!
Na moje oko ( ... ) jest nieco za gruba
Pozdrawiam,
Maciej
P.S. Okonku mam jedną uwagę - nie tyle do Ciebie co do... średnicy lufy!
Na moje oko ( ... ) jest nieco za gruba
Ostatnio zmieniony ndz lis 27 2005, 13:02 przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.