Tak właściwie co cię tak naszło ?Turgon pisze: Tiger - Firma nazywa się Burago nie Bburago. tak jest wyraźnie napsiane na modelu i pudełku.
Porsche 911 Carrera od Burago - tuning
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Na fotkach widać że zaszpachlowałeś szczeliny przy łączeniach drzwi i maski. jak Ci się uda to lepiej zrób tam szpary. Bedzie to lepiej wyglądać
Jakie części masz a nie są Ci juz potrzebne? Potrzebuję częsci do tego modelu.Jakbyś mógł mi cos przesłac to pisz na PW.
Nazwa firmy wzięła sie od miejscowości Burago nad rezką Molgora we Włoszech. A drugie B jest od nazwiska załozyciela- Mario Basena. Ale nie po to jest wątek.
Jakie części masz a nie są Ci juz potrzebne? Potrzebuję częsci do tego modelu.Jakbyś mógł mi cos przesłac to pisz na PW.
Nazwa firmy wzięła sie od miejscowości Burago nad rezką Molgora we Włoszech. A drugie B jest od nazwiska załozyciela- Mario Basena. Ale nie po to jest wątek.
Tylko paperman jest taka sprawa te części są strasznie zdewastowane. Np. maska oberwany jeden króciec który ją trzyma, tylne siedzenia zostały brutalnie odrąbane przy pomocy lutownicy podobnie było z podwoziem łącznie z kołami. Jedyne co zostało nie naruszone to bagażnik i wycieraczki.
Zrobiłem te wgłębienia, a te fotki sa starawe. Np. tył jest inaczej zaszpachlowany, a tak wogóle, to jest teraz krótki przestój - brak szpachli. Skupiam się na budowie pieca do topienia cyny i miedzi oraz może mosiądzu.
Pzdr.
Łukasz
Zrobiłem te wgłębienia, a te fotki sa starawe. Np. tył jest inaczej zaszpachlowany, a tak wogóle, to jest teraz krótki przestój - brak szpachli. Skupiam się na budowie pieca do topienia cyny i miedzi oraz może mosiądzu.
Pzdr.
Łukasz