*[Relacja/Okręt] ORP GENERAŁ HALLER
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Jeszcze troche i w szalupie miejsce zajmie marynarz z lekkim zarostem, pykajaca fajka i tatuazem na prawym przedramieniu...
Model rewelacyjny. Co do linek przy szalupach, to jakis bezowy/brazowy/czarny kolorek bym widzial. Tak sobie mysle. W kazdym razie kolor linek powinien sie roznic od koloru szalup.
Model rewelacyjny. Co do linek przy szalupach, to jakis bezowy/brazowy/czarny kolorek bym widzial. Tak sobie mysle. W kazdym razie kolor linek powinien sie roznic od koloru szalup.
Cierpliwość łyżką dół wykopie.
"It's not a race, it's a journey..." RUSH, Out of the cradle
"It's not a race, it's a journey..." RUSH, Out of the cradle
- herbaciany
Jeżeli nie ma wręgów na rysunkach tzn. że plany są kiepskie. Nawet konstrukcje całkowicie laminatowe mają wręgi przylaminowane do poszycia. Twoje łódeczki nawet bez tych wręgów i tak są świetne. Wiosła i inny osprzęt łodzi mogły być przechowywane w pobliskim magazynku łodziowym i dlatego niekoniecznie muszą być widoczne na fotkach i rysunkach.
- herbaciany
- herbaciany
Nie wszystko jest w tym karabinie jak powinno być, dlatego napisałem „wymęczyłem”.Teraz parę rzeczy wykonałbym inaczej, ale prace nad tym elementem uzbrojenia zajęły mi trzy dni. Zostawiam, więc to, co stworzyłem.
Jhradca- mam rysunek techniczny (skan), jak by cię interesował to podaj adres na pw to prześlę. Jeszcze to zdjęcie:
Jhradca- mam rysunek techniczny (skan), jak by cię interesował to podaj adres na pw to prześlę. Jeszcze to zdjęcie:
- Sebastian B.