TAD, czy moglbys tylko podac dokladna wersje tego Tomcata i cokolwiek co pomoze mi go znalezc w Internecie? Nie wykluczam zrobienia jakiegos "upgrade'u" czy dwoch i chcialbym dokladnie wiedziec jaki samolot kleje.
Pozdrawiam!
P.S. Moja relacja zacznie sie dopiero po swietach niestety, ale za to bedzie fajna
Tad bardzo dobry pomysł ^.^.Gratuluje tak szlachetnej decyzji. Dla wielu modelarzy na pewno będzie to jeden z lepszych prezentów na Mikołaja. Po za tym sklejenie modelu, który dostało się od prawie obcej osoby będzie na pewno dużą mobilizacja. Dla mnie przynajmniej by było. Na pewno modelarze będą się starali wykonać modele jak najlepiej, z pewnością nie będą chcieli abyś się na nich zawiódł.
Z kolei mam prośbę do Tada, czy mógłbyś podesłać mi skany brakujących części? Jeśli można to najlepiej z całym arkuszem na którym są te części (o ile są na jednym arkuszu) wtedy łatwiej byłoby mi wydrukować dane części w odpowiednich wymiarach. Z góry dziękuję.
Witam
Wczoraj dostałem model Stuarta od Tada. Jeszcze dziś postaram się ropocząć prace nad nim (materiały i narzędzia już zgromadziłem).
Pozdrawiam i dziękuję !