Dawno Cię tutaj nie widziano . Dobrze, ze się pojawiłeś i pokazałeś nowe fotki, które mnie zaintrygowały. Oprócz tego, ze model wychodzi ci doskonale to mnie bardzo interesuje jakiego rodzaju lub marki farby użyłes do malowania. Mam na myśli biały kolor.
farbki .. hmm używam PACTRY to biały mat, ale po położeniu 4 warstw został on wygładzony papierem wodnym 1200, na zdjęciu tego nie widać ale w rzeczywistości wyszedł taki ciekawy efekcik, nadrzerek i zurzycia, sam sie tego nie spodziewałem
witam szanowne bractwo, Zwracam sie z małą prośbą do klubowiczów, chodzi o taki mały drobiazg, a mianowicie, na zamieszczonym zdjęciu widać nad czym pracuję, te trzy okienka po środku są otwieran, a raczej uchylane w dół, interesuje mnie czy ktoś może wiedzić albo widział jakie tam są zawiasy ??? na planach modelarskich niestety nie da sie tego zobaczyć, mogę sie domyślać żę na jkiaś taśmowych bo to jedyne chyb któe dają możliwość uchyłu okienka o 180 stopni, i tutaj prośba, jak ktoś widział albo ma gdzieś za oknem ten stateczek.... pomóżcie hihi
Dzięki za pamięć b_milek. Mam nadzieję, że teraz jesteś zadowolony z efektu.
Mam pytanie, zawias jest z paska papieru czy jest tam gdzieś ukryty taki z drucikiem w rurce?
odpowiadając na Twoje pytanie, niestety skala jest tak malutka hihi że nie dałem rady zrobić tulejek, 2 godziny nawijałem ale za duże wychodziły, i tak pozostał pasek oczywiście zaimituję tam coś ala zawias, ale nie będzie to niestety tak jak powinno być, nad czym ubolewam niezmiernie, ale nie przesadzajmy, i tak każdy kto to widzi powiada żem na główkę upadł hahaha
wstawiam parę fotek, aby nie zniknąć w odmętach przeszłości, hihi dlaczego tak długo..... no cóż szukam jednej czesci hahahaha na tym stole i jakos nie moge znaleźć pomóżcie hihi ;)