II wakacyjna zabawa Forumowiczów !!!
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Zgodnie z założeniami wakacje się skończyły więc i czas oficjalnie zakończyć naszą zabawę.
Zgodnie z podsumowaniami, które śledziliście na bierząco dzięki serwisowi, wypiszmy tych co uzyskami powyżej 30 pkt :
1. Nocturne - 106 pkt,
2. Pulpetto - 90 pkt,
3. Łosiu - 83 pkt,
4. Rak71 - 80 pkt,
5. Messer - 79 pkt,
6. Piotti - 64 pkt,
7. JaCkyl - 63 pkt,
Ubootd - 63 pkt,
9. Bartosz - 61 pkt,
10. Enzo - 59 pkt,
11. Piotr73 - 57 pkt,
12. Sacrebleu - 54 pkt,
13. Galwani - 53 pkt,
14. Kadłubek - 52 pkt,
15. Homik - 46 pkt,
16. Yaa - 44 pkt,
17. F22 - 40 pkt,
18. kuba - 39 pkt,
19. Gutor 36 - pkt,
Alabama - 36 pkt,
21. Kopajt - 35 pkt,
22. jerry_bee - 34 pkt.
Kończąc chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom za wyrozumiałość . Edziowi za to, że mnie zastępował, adminowi za to, że udostępnił nam miejsce i domenę dla potrzeb zabawy oraz Tadziowi, który to był głównym prowodyrem, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, powstania tej zabawy.... W związku z dużym zainteresowaniem nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć do zobaczenia na początku przyszłych wakacji...
Postaram się dopracować zabawę zarówno od strony graficznej jak i komunikacyjnej...
Tym samym wątek zamykam pozostawiając miejsce na ewentualny wpis Jety i Admina. jako ostatnie słowo....
Dziękuje
Zgodnie z podsumowaniami, które śledziliście na bierząco dzięki serwisowi, wypiszmy tych co uzyskami powyżej 30 pkt :
1. Nocturne - 106 pkt,
2. Pulpetto - 90 pkt,
3. Łosiu - 83 pkt,
4. Rak71 - 80 pkt,
5. Messer - 79 pkt,
6. Piotti - 64 pkt,
7. JaCkyl - 63 pkt,
Ubootd - 63 pkt,
9. Bartosz - 61 pkt,
10. Enzo - 59 pkt,
11. Piotr73 - 57 pkt,
12. Sacrebleu - 54 pkt,
13. Galwani - 53 pkt,
14. Kadłubek - 52 pkt,
15. Homik - 46 pkt,
16. Yaa - 44 pkt,
17. F22 - 40 pkt,
18. kuba - 39 pkt,
19. Gutor 36 - pkt,
Alabama - 36 pkt,
21. Kopajt - 35 pkt,
22. jerry_bee - 34 pkt.
Kończąc chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom za wyrozumiałość . Edziowi za to, że mnie zastępował, adminowi za to, że udostępnił nam miejsce i domenę dla potrzeb zabawy oraz Tadziowi, który to był głównym prowodyrem, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, powstania tej zabawy.... W związku z dużym zainteresowaniem nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć do zobaczenia na początku przyszłych wakacji...
Postaram się dopracować zabawę zarówno od strony graficznej jak i komunikacyjnej...
Tym samym wątek zamykam pozostawiając miejsce na ewentualny wpis Jety i Admina. jako ostatnie słowo....
Dziękuje
Ostatnio zmieniony czw wrz 01 2005, 20:06 przez Vivit, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja także przyłączę się do ochów i podziękuję za wiele godzin mile spędzonych . W przyszłe wakacvje także będę uczestniczył , a nawiązując do mojej przygody z ORP Wicher, gdy pisałem że klątwa tego okrętu nade mną ciży, nie sądziłęm że aż tak bardzo ... wakacje spędzałem pod namiotem nad samym morzem i przez jedną noc trzymałem go by mi nie odleciał...... taki był WICHER !!!!!!!! koniec, nie mam wyjścia muszę poskłądać jego model tak bym nie miał problemów na kolejnych wakacjach ... i dojdzie do tego jeszcze piorun i grom ... błyskawica ... rany, zabraknie mi miejsca w domu i musz się streszczać tylko rok mi został. Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam Sac
PS.: Nocturn ... w przyszłym roku koniecznie musisz gdzieś wyjechać na wakacje ...;)
PS.: Nocturn ... w przyszłym roku koniecznie musisz gdzieś wyjechać na wakacje ...;)
Robi się : Zenit HMV 1:250
To ja niesmiało dodam ze finalista Messer, jako pierwszy i jedyny odpowiedział na pytanie bonusowe którego autorem byłem ja:)
W wyniku czego stał się posiadaczem KA z modelem Zero. Dla szanownych podziwiaczy twórczości Messera mam miłą wiadomośc. Messer obiecał popełnić ten model zaraz o P39 (którą to wykonuje własnie teraz) i relacje pokazać na forum:)))))
Jeszcze raz - gratuluje:))
W wyniku czego stał się posiadaczem KA z modelem Zero. Dla szanownych podziwiaczy twórczości Messera mam miłą wiadomośc. Messer obiecał popełnić ten model zaraz o P39 (którą to wykonuje własnie teraz) i relacje pokazać na forum:)))))
Jeszcze raz - gratuluje:))