Ja mój mam od czasu kiedy jeździłem na deskorolce.A wymyślili mi go kumple.Od nazwiska "Baran" miałem ksywę "Capek".A potem powstało "Kapek" i tak już zostało.
Z kolei moją ksywe przylepił mi kumpel z ławy z liceum, przy przerabianiu lektury szkolnej "Rozmowy z Katem", gdzie to pojawiała się postać Jurgena Stroopa. I juz jakos tak zostało, może dlatego, że Jerzy jestem wcześniej było Juri
Moja najstarsza ksywka wywodzi się jeszcze z czasów podstawówki i powiązana jest z bajką o Pszczółce Mai. Zabawne że niektórzy z moich kolegów z tamtego odległego okresu nie pamiętają juz chyba mojego imienia i mówią do mnie Gucio.
Jako ze trzeba było wpisać jakiś pseudonim no forum, a stara ksywka mi nie bardzo pasowała do wieku wybrałem zdrobnienie jakim zwraca sie do mnie moja siostra i stąd jest Piterski.
a hide pochodzi od gitarzysty zespołu X Japan(zmarłego) zwał sie on hideto matsumoto a fani wołali hide bo brzmiało bardziej melodyjnie słuchałem dużo muzyki japońskiej i zostało hide
pozdrawiam
hide
Mama Just killed the man...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
większość pisze to i ja ,
Biper mam z zespołu starego w którym kiedyś grałem na strasznie zdezelowanej i popisanej gwoździem gitarze,na której można było przeczytać tylko jeden cały wyraz --- Biper -- i tak zostało
Ja najbardziej lubię sklejać w modelach to co największe. Gdy się rejestrowałem to w suchym doku miałem kadłub RICHELIEU (sporu dłuższy od moich pociech)i od niego powstał nick. Zresztą dalej lubię oklejać żeberka drugi raz oklejam HMS ABERCROMBIE.
ja dostałem xywke w szkole średniej od kumpli z klasy mojego starszego brata. ponieważ jestem młodszy o rok to wymyślili na mnie Young a później jungu czyli w takim tam wolnym tłumaczeniu po prostu młodszy
praca w stoczni wstrzymana do wiosny (brak czasu)
HMS Cleopatra - rozpoczynam budowę poszycia...
moja xywka normalnie brzmi panek i częściowo pochodzi od mojego nazwiska... a początek Pan bierze się z pierwszych trzech liter mojego nazwiska, choć dziś na innych stronach loguję się równiez pod nickiem panu,
Mój jest od imienia.A Jaca09 wyszło gdy zakładałem pierwszego maila udalo sie założyć dopiero na Jaca09 i zaczołem oficjalnie w sieci sie tym podpisywać
Normalnie w całej sieci jestem znany jako el coyote, ale tak daleko to aż nie będę tłumaczył. Nie wiem czemu tutaj zmieniłem nick, ale jest on połączeniem coyote i pejotlu ;) A to też z kosmosu ...
A co do Hakenbusha, to po posłuchaniu tej kapeli zmienisz bracie nick ;P