[Zapowiedź ANSWER] Żeby Wam dać do myślenia... MiG 29
Moderatorzy: Tomasz D., kartonwork
No, i proszę bardzo, Mig jak ta lala Tylko czekać na pojawienie się w sklepach.
Założę się, że zaraz pojawią się głosy, dlaczego nie w polskim malowaniu.
edit: minutę po mnie pojawił się post KF pod spodem. Wygląda na to, że bedzie niezły wybór.
Założę się, że zaraz pojawią się głosy, dlaczego nie w polskim malowaniu.
edit: minutę po mnie pojawił się post KF pod spodem. Wygląda na to, że bedzie niezły wybór.
Ostatnio zmieniony pt gru 30 2005, 16:46 przez Roobert, łącznie zmieniany 1 raz.
Poważnie??? Answer jeśli to nie żart to to jest rewelacja! Już jestem fanem Waszego pisma za świetne opracowania i niską cenę. A Mig 29 - pomimo że go już zbudowałem, będzie dla mnie świetnym prezentem (no i gratuluję śmiałego kroku naprzód - projektowanie współczesnych odrzutowców jest znacznie trudniejsze niż drugowojennych samolotów) - na pewno zabiorę się za Wasz samolocik! Trzymam kciuki za Answera!
Acha - warto mu zrobić fajne zbiorniki paliwa - mimo wszystko Mig z samymi rakietami (żeby jeszcze były rakiety przeciwokrętowe z serii Ch!) jest trochę ubogi. Wiem, że to wiele jak na pismo o niskiej cenie, ale te zbiorniki oraz lotki i hamulec! - macie szansę opracować najlepszego Miga 29 w opraciu o wnioski z już istniejących - nikt wtedy nawet nie pomyśli o jakichś odtrąbionych i nieobecnych Migach...
Pozdrawiam,
TAD
Acha - warto mu zrobić fajne zbiorniki paliwa - mimo wszystko Mig z samymi rakietami (żeby jeszcze były rakiety przeciwokrętowe z serii Ch!) jest trochę ubogi. Wiem, że to wiele jak na pismo o niskiej cenie, ale te zbiorniki oraz lotki i hamulec! - macie szansę opracować najlepszego Miga 29 w opraciu o wnioski z już istniejących - nikt wtedy nawet nie pomyśli o jakichś odtrąbionych i nieobecnych Migach...
Pozdrawiam,
TAD