[Zapowiedź ANSWER] Żeby Wam dać do myślenia... MiG 29
Moderatorzy: Tomasz D., kartonwork
Na początku chcielibyśmy życzyc wszystkim w nadchodzącym roku więcej luzu
Niestety nie wkradliśmy się nocą do głównej siedziby wydawnictwa AH i nie przerysowaliśmy przy latarce projektu, tym bardziej okladki.
Po prostu weszlismy tam w bialy dzien i kupilismy projekt wraz z okladka od wydawnictwa AH. Nie urzylismy do tego zadnych srodkow przymusu.
Niestety rozwiazanie tej sprawy nie jest tak ciekawe jak to wydawalo sie niektorym
A co w roku 2006 w Answerze?
Dużo ciekawych modeli. Planujemy /co nie koniecznie znaczy ze wydamy, bo byc moze nie zdazymy, byc moze projektant sie rozchoruje, byc moze zmienimy plany i przesuniemy model na rok kolejny/ kilkanascie samolotow - na poczatek roku Dauntless, Ła-7, Kikka i jeszcze jeden obiekt latający z II ws, napewno będzie w tym roku jakis lotniskowiec, ukaże się kilka parowozow /na poczatek Pt 47/, będzie tez Su 45, jakiś większy wagon, w okolicach wakacji naczepa do Famo, planujemy tez kilka pojazdów z II wś.
Niestety nie wkradliśmy się nocą do głównej siedziby wydawnictwa AH i nie przerysowaliśmy przy latarce projektu, tym bardziej okladki.
Po prostu weszlismy tam w bialy dzien i kupilismy projekt wraz z okladka od wydawnictwa AH. Nie urzylismy do tego zadnych srodkow przymusu.
Niestety rozwiazanie tej sprawy nie jest tak ciekawe jak to wydawalo sie niektorym
A co w roku 2006 w Answerze?
Dużo ciekawych modeli. Planujemy /co nie koniecznie znaczy ze wydamy, bo byc moze nie zdazymy, byc moze projektant sie rozchoruje, byc moze zmienimy plany i przesuniemy model na rok kolejny/ kilkanascie samolotow - na poczatek roku Dauntless, Ła-7, Kikka i jeszcze jeden obiekt latający z II ws, napewno będzie w tym roku jakis lotniskowiec, ukaże się kilka parowozow /na poczatek Pt 47/, będzie tez Su 45, jakiś większy wagon, w okolicach wakacji naczepa do Famo, planujemy tez kilka pojazdów z II wś.
Rowin napisał:
Co do pierwszej części wypowiedzi ja osobiście wole sklejać modele Answera , a co do modeli zapowiadanych to najlepiej widać to właśnie na Migu-29 , P-47 nie mówiąc już o Zuikaku ... :P MINIMALNIE :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
KF - a czy można się spodziewać czegoś japońskiego pływającego ?
zwróćcie uwagę, że najlepszym wydawnictwem na naszym rynku jest haliński i to nie podlega wątpliwości, i wszystkie modele, które on wydaje lub zapowiada, ukazują się później lub minimalnie wcześniej w innych wydawnictwach.
Co do pierwszej części wypowiedzi ja osobiście wole sklejać modele Answera , a co do modeli zapowiadanych to najlepiej widać to właśnie na Migu-29 , P-47 nie mówiąc już o Zuikaku ... :P MINIMALNIE :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
KF - a czy można się spodziewać czegoś japońskiego pływającego ?
==============================
Quod Me Nutri Me Destruit ......
So Say We All ...
Quod Me Nutri Me Destruit ......
So Say We All ...
Ja mam pytanie do KF
Kleję aktualnie model samochodu Prosper Lambert 20HP.
W wycinance tej w tekście od redakcji przeczytałam
"Niniejszy model będzie pierwszym z serii historycznych samochodów przygotowaniu jest już kilka modeli, ich autorami, podobnie jak Lamberta są p. Obuszyński i Zygmański.Jeżeli modele te przypadną Państwu do gustu, postaramy się wydawać je trzy, cztery razy w roku"
Czyżbym była jedną z nielicznych,którą zainteresowała ta seria, czy też nie wiem o takowych wydaniach?
Jestem także zainteresowana, jakie były te przygotowane modele
Kleję aktualnie model samochodu Prosper Lambert 20HP.
W wycinance tej w tekście od redakcji przeczytałam
"Niniejszy model będzie pierwszym z serii historycznych samochodów przygotowaniu jest już kilka modeli, ich autorami, podobnie jak Lamberta są p. Obuszyński i Zygmański.Jeżeli modele te przypadną Państwu do gustu, postaramy się wydawać je trzy, cztery razy w roku"
Czyżbym była jedną z nielicznych,którą zainteresowała ta seria, czy też nie wiem o takowych wydaniach?
Jestem także zainteresowana, jakie były te przygotowane modele
Alez pieknie rozpoczal sie ten rok - czekam z niecierpliwoscia i mam nadzieje, ze model bedzie dostepny juz niedlugo.KF pisze:Po prostu weszlismy tam w bialy dzien i kupilismy projekt wraz z okladka od wydawnictwa AH. Nie urzylismy do tego zadnych srodkow przymusu.
Mam tez nadzieje, ze zgodnie z obietnica bedzie opcja wykonania modelu w barwach polskich, bo naprawde wiele osob na to liczy.
Mam tez nadzieje, ze 2 w skali trudnosci wynika tylko z roboczej wersji okladki i bedzie to model naprawde szczegolowy.
I blagam nie konczcie uzbrojenia tylko na rakietach R-27. Dajcie pelne uzbrojenie powietrze-powietrze !!
Rety, nie wierze, ze wreszci ktos wysluchal moich modlow.
To moze jeszcze porwiecie sie na MIGa 21 i 23 ?
Tak bym chcial skleic sobie zestaw odrzutwcow sluzacych w naszych Wojskach Lotniczych i Obrony Powietrznej ...