Kolejny wzornik kolorów - jaka firma?
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Niekwestionowanym liderem ankiety został Model Master Acryl.
Problem polega na tym, że u mnie w okolicy nikt tym nie handluje.
Czy ktoś ma namiary na dystrybutora tych farb?
Poza tym wystąpił taki PROBLEM.
Reedycja Pactry jest możliwa jeżeli znajdę chętnych na conajmniej 12 wzorników. (Koszty przygotowalni i opłacalności "produkcji").
Problem polega na tym, że u mnie w okolicy nikt tym nie handluje.
Czy ktoś ma namiary na dystrybutora tych farb?
Poza tym wystąpił taki PROBLEM.
Reedycja Pactry jest możliwa jeżeli znajdę chętnych na conajmniej 12 wzorników. (Koszty przygotowalni i opłacalności "produkcji").
Pozdrawiam, Krzysztof "OldMan" Motyczyński
- herbaciany
- elessar.telc
Praca OldMana gwarantuje jakosc i profesionalizm. Prosze poczytac opisy i wrazenia nas z poprzednimi edycjami tych wzorkikow.
Mam te produkcje z Pactry i jest to bardzo uzyteczna zecz. Kazdy kto maluje tymi farbami powinien go miec. Nez glowkowania odrawiu wiemy jaki kolor dobrac.
Wzornik jest malowany prawdziwymi farabami za pomoca aerografu i przedstawia prawdziwe odwzorowanie kolorow i faktory farby.
Widzimy odrazu jak efektywnie i jakosciowo kladzie sie dany kolor.
Ja czekam z niecierpliwoscia kiedy wypusci probniki kolejnych prooducentow farb.
MarCiu
Mam te produkcje z Pactry i jest to bardzo uzyteczna zecz. Kazdy kto maluje tymi farbami powinien go miec. Nez glowkowania odrawiu wiemy jaki kolor dobrac.
Wzornik jest malowany prawdziwymi farabami za pomoca aerografu i przedstawia prawdziwe odwzorowanie kolorow i faktory farby.
Widzimy odrazu jak efektywnie i jakosciowo kladzie sie dany kolor.
Ja czekam z niecierpliwoscia kiedy wypusci probniki kolejnych prooducentow farb.
MarCiu