Widzialem w Jadarhobby liscie palm oraz paprotki z blaszek fototrawionych, do tego jakis bluszcz i kawalek dzungli zrobiony. Jedyne co to musialbys pomyslec jak zrobic konary palm
Zakupilem zestawik gasek ogniwkowych AFV'a i prawde mowiac rozczarowalem sie troszku. Wydajac takie pieniadze na akcesoria wydawaloby sie ze ze powinno sie dostac produkt ktory wystarczy zlorzyc pomalowac i zamontowac do modelu, nic bardziej mylnego. Placac 60 zl trzeba jeszcze dorzucic ok 15 na szpachle i papier scierny aby pozbyc sie miejsc wtrysku plastkiu do formy, po 2 sztuki na kazdym ze 168 ogniw. Mam nadzieje ze jednak sie zakup sie oplaci i model z tymi gaskami bedzie wygladal lepiej niz mialbym uzyc standardowych gumowych gasienic z zestawu. Teraz czas na zakup blaszek fotorawionych i cos sie moze juz ruszy.
p.s. Foty zestawu gasek zamieszcze jakos w weekend jezeli kogos to ineteresuje (a nawet jak nie to i tak zamieszcze, beda dla potomnosci )
Ruszaj, ruszaj
Jak chcesz, to wpadnij do mnie.Pogadamy o modelarstwie przy jakimś piwku i obejrzysz sobie moje nowe działo BS-3(sporo elementów z metalu dorabiam)