Pantera od Hala [Budzikowa relacja z budowy]
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Konan Barbarzyńca
Pantera od Hala [Budzikowa relacja z budowy]
Witam wszystkich.
Dawno, dawno temu w odległej galaktyce zacząłem budować ten model, później przerzuciłem się na III z gpm, aby teraz powrócić do tego czołgera. O panterze napisano wiele, a okładka jest dostępna na stronie wydawcy
Schodzi się dobrze, bez większych oporów i protestów ze strony modelu.
Dziś rano skończyłem chłodnice, a wyglądają tak:
Rzut z góry:
Przedział silnikowy wygląda tak:
Trzeba jeszcze tylko wkleić jedną rurę
Dawno, dawno temu w odległej galaktyce zacząłem budować ten model, później przerzuciłem się na III z gpm, aby teraz powrócić do tego czołgera. O panterze napisano wiele, a okładka jest dostępna na stronie wydawcy
Schodzi się dobrze, bez większych oporów i protestów ze strony modelu.
Dziś rano skończyłem chłodnice, a wyglądają tak:
Rzut z góry:
Przedział silnikowy wygląda tak:
Trzeba jeszcze tylko wkleić jedną rurę
Ostatnio zmieniony śr sty 04 2006, 12:24 przez Konan Barbarzyńca, łącznie zmieniany 3 razy.
ZŁO SQUAD
- Konan Barbarzyńca
- Konan Barbarzyńca
Dzięki Enzo. Z pomostów nie jestem zadowolony, ale tak wyszło i niestety musi zostać, gdzieniegdzie się "pociągnął" ten wikol. Mogę się jedynie pocieszyć tym, że tego i tak nikt nie zobaczy, podobnie jak większości elementów wnętrza.
A co do ceny, to nie mam pojęcia. Kupiłem wycinankę zaraz po jej ukazaniu się na rynku, wtedy zapłaciłem około 50 PLN-ów
A co do ceny, to nie mam pojęcia. Kupiłem wycinankę zaraz po jej ukazaniu się na rynku, wtedy zapłaciłem około 50 PLN-ów
ZŁO SQUAD
- Konan Barbarzyńca
Ostatnimi czasy Jego Szydercza Gałość molestuje mnie o pokazanie jakichkolwiek postępów w pracy, które mogłyby świadczyć o tym, że zajmuję się klejeniem modelu, a nie pisaniem magisterki.
Jest ich niewiele, czego przyczyną jest "produkowanie" przeze mnie części powtarzalnych.
Tak wyglądają pocięte części kół nośnych, nie wiem ile ich jest, bo do tylu nie potrafię liczyć bo w końcu jestem humanistom no nie?
Mam nadzieję, że dzięki temu zdjęciu tzw. "początkujący modelarze" dadzą sobie spokój z takimi wynalazkami i innymi "Jamatami" też
Tu są części składowe gąsienicy:
A tak wygląda jednostka ognia pantery, trzeba zamontować jeszcze "czubki"
Jako, że trzeba pisać pracę, podejrzewam, że niedługo będą spore posępy
Jest ich niewiele, czego przyczyną jest "produkowanie" przeze mnie części powtarzalnych.
Tak wyglądają pocięte części kół nośnych, nie wiem ile ich jest, bo do tylu nie potrafię liczyć bo w końcu jestem humanistom no nie?
Mam nadzieję, że dzięki temu zdjęciu tzw. "początkujący modelarze" dadzą sobie spokój z takimi wynalazkami i innymi "Jamatami" też
Tu są części składowe gąsienicy:
A tak wygląda jednostka ognia pantery, trzeba zamontować jeszcze "czubki"
Jako, że trzeba pisać pracę, podejrzewam, że niedługo będą spore posępy
ZŁO SQUAD
- Konan Barbarzyńca
- Konan Barbarzyńca