Dzieki za fotki. przydadza sie acz kolwiek zastanawiam sie jak wyglada wnetrze w momencie gdy wystawi sie M2, w przeciwienstwie do Ciebie wlasnie w takiej konfiguracji bede robil.
Piotrec powiedz mi jak ten z zestawik kol Legend'y? Jak sie prezentujew porownaniu do oryginalnych kol ktore sa w zestawie?
Yunior pisze:
Piotrec powiedz mi jak ten z zestawik kol Legend'y? Jak sie prezentujew porownaniu do oryginalnych kol ktore sa w zestawie?
Nie jest najgorzej, choć wiele czasu trzeba poświęcić ,żeby to wszystko wyprostować. Musiałem u siebie skrócić koło w przybliżeniu o jakieś pół milimetra, bo wystawało mi za błotnik.
Natomiast jakość odlewu nie odbiega od kół z zestawu. Jeśli będziesz cierpliwy to jutro wrzuce fotki w macro. Drugie koło mam nie zaczęte ,więc obejrzysz sobie z bliska.
P.S.
Też zastanawiam się jak wygląda wnętrze cupoli z wyjętym M2 . Ciekawi mnie czy coś oprócz karabinu było demontowane?
Sytuacja zaczyna się komlikować . Trochę mnie zmartwiłeś Izi tym ostatnim zdjęciem, bo niestety mam inny kształt otworów odprowadzających zanieczyszczenia .
Szkoda, że Piotrek nie zagląda na to forum.
Będziemy go zasypywać pytaniami na PWM.