Drezynka (relacja z wymyślania)
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- herbaciany
- Wujek Andrzej
- x 2
To masz już kolejowy ... chciałem powiedzieć kolejny, eksponat do lipowego mini świata. Jak tak dalej pójdzie, w takim tempie, to skład drewna który widać w tle szybko zacznie topnieć.
Jegomość pod parasolem ... pierwsza klasa, tym samym spełniło się też moje życzenie.
Pozdrawiam!
Piotr
Jegomość pod parasolem ... pierwsza klasa, tym samym spełniło się też moje życzenie.
Pozdrawiam!
Piotr
Obraz jest wart tysiąca słów. Model wart jest miliona.
Herbaciany! Niestety moje zawodowe zboczenie podpowiada mi, że robiąc tak piękne rzeczy powinieneś zadbać nie tylko o swoje czy nasze wrażenia estetyczno-artystyczne ale także o swoje prawa autorskie.
Twoja Twórczość jest tak niepowtarzalna, że osobiście na jakąś nagrodę czy prezent wolałbym dostać taką drezynkę, czy cokolwiek z Twoich bajkowych modeli.
Twoja Twórczość jest tak niepowtarzalna, że osobiście na jakąś nagrodę czy prezent wolałbym dostać taką drezynkę, czy cokolwiek z Twoich bajkowych modeli.
- herbaciany
Wujek-to ja Dziękuję za "zachciewajki", bałem się robić postacie żeby nie sknocić całości. Wiele osób i na forum i prywatnie, sugerowało coby dorobić ludziki. Może w przyszłości podorabiam do reszty dioramek...
Kierowniku-nie wiedziałem ,że takie wehikuły powstawały-Wielkie Dzięki za nagrodę
Jhradca-o tych prawach autorskich to chyba coś poczytam,bo jestem w tym temacie zupełnie zielony.
Mat5-balsy nigdy w ręku nie miałem,może kiedyś spróbuję w niej popracować.
Wielkie Dzięki Wszystkim
Kierowniku-nie wiedziałem ,że takie wehikuły powstawały-Wielkie Dzięki za nagrodę
Jhradca-o tych prawach autorskich to chyba coś poczytam,bo jestem w tym temacie zupełnie zielony.
Mat5-balsy nigdy w ręku nie miałem,może kiedyś spróbuję w niej popracować.
Wielkie Dzięki Wszystkim