[Zapowiedź] Krążownik liniowy HMS Repulse, 1:300
Moderatorzy: Tomasz D., kartonwork
Model bardzo dobrze prezentuje się na przedstawionych fotkach i przyłączam się do pozytywnych opinii na temat skali 1:300, to jest naprawdę "pokojowa" skala przy tego typu jednostkach...
Mam pytanie, bo jak rozumiem jest to zupełnie nowe wydawnictwo na rynku, czy w przyszłości będą pojawiały się również modele w innych kategoriach, mam na myśli samoloty, pojazdy oraz jakieś może inne pomysły?
Serdecznie pozdrawiam i gratuluję debiutu tak interesującego...
Mam pytanie, bo jak rozumiem jest to zupełnie nowe wydawnictwo na rynku, czy w przyszłości będą pojawiały się również modele w innych kategoriach, mam na myśli samoloty, pojazdy oraz jakieś może inne pomysły?
Serdecznie pozdrawiam i gratuluję debiutu tak interesującego...
-
Przepraszam za zamieszanie ze stroną. Niepotrzebnie podawałem adres już teraz, gdy nie jest jeszcze gotowa.
Co do innych tematów, to wydawnictwo to jeden projektant i przy okazji wydawca. Na razie nie zamierzam zabierać się za samoloty, wolę zostawić to specjalistom, którzy się na tym znają lepiej. Ja pozostanę raczej przy tematach szkutniczych.
Pozdrawiam
Co do innych tematów, to wydawnictwo to jeden projektant i przy okazji wydawca. Na razie nie zamierzam zabierać się za samoloty, wolę zostawić to specjalistom, którzy się na tym znają lepiej. Ja pozostanę raczej przy tematach szkutniczych.
Pozdrawiam
-
Nad czymś już pracuję, ale jeszcze za prędko, aby zdradzać szczegóły. A termin, to patrząc na obecną ilość czasu jaki mogę poświęcić na projektowanie, to rok-dwa.Pciuch pisze:Kiedy następny się ukarze i co to bedzie?
Akurat nie jestem zwolennikiem tworzenia kolejnej skali dobrej na wszystko, ale może pomiędzy większymi sztukami zaprojektuję coś mniejszego, aby podtrzymać obecność wydawnictwa na rynku? Kto wie.Pciuch pisze:P.S. Może jakieś niszczyciele i okręty podwodne udało by się wydać w tej skali?
Polecam odbiór w redakcji. Ale wtedy przyjazd koniecznie komunikacją miejską...muzzy pisze: A czy mogę liczyc na egzemplarz z autografem autora?? :-)czy tez muszę się udać osobiście do redakcji?
A szkoda powinieneś o tym poważnie pomyśleć jest wielu ludzi którzy sklejają w tej skali a jak do tej pory nie ma drobnicy w 1:300. To mogło by się sprawdzić aczkolwiek nie musi .
Ja bym napewno kupił.
POZDRAWIAM i ŻYCZĘ SUKCESÓW .
Ja bym napewno kupił.
POZDRAWIAM i ŻYCZĘ SUKCESÓW .
Pozdrawiam Pciuch
"Musashi" 1:300 - 70% (przerwa w budowie . )
Cutty Sark
"Musashi" 1:300 - 70% (przerwa w budowie . )
Cutty Sark
-
Model, po opóźnieniu, jest już dostępny, zainteresowanych zapraszam na stronę http://www.fantom-model.pl/