Zaraz, zaraz - tak daleko posunięta waloryzacja w surówce (chodzi mi o poszycie zbiornika - wygląda jak gdyby demonstranci "dorwali" go z tyłu ). Uprzejmie proszę krasnoludy o rozejście się... do prac nad nowym szkieletem / poszyciem
Mówisz o tym na górze czy na dole? Na dole jest podgięcie zaplanowane natomiast na górze już jest poprawione. Ten model służy do poprawek na bieżąco. Dwa modele na czysto skleją testerzy
Aviator pisze:Mówisz o tym na górze czy na dole? Na dole jest podgięcie zaplanowane natomiast na górze już jest poprawione. Ten model służy do poprawek na bieżąco. Dwa modele na czysto skleją testerzy
Chodziło mi o to "na górze" i w okolicach koła ("kieś takieś" faliste wyszło na fotce ). Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy i... wydanie "dla ludu" a nie tylko dla beta-testerów
Wiesz, wstyd się przyznać ale nie mam specjalistycznych programów, a jak się przymierza "na piechotę" to zawsze coś się pognie. Ale nic to. Mam nadzieję, że moja "krwawica" przyniesie pożądany efekt.