Poszukuję zdjęć i materiałów
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
-
- x 8
- Konan Barbarzyńca
Edmundzie ja zawsze na poważnie, w życiu bym sobie jaj z nikogo nie robił a już wogóle z pomarańczowej cieżąrówki
dzięxy chyłopaki za materiały do magisterki, już pierwsze 6 rozdziałów z tego ułożyłem, jak chcecie to mam to tutej, podaje link do mojego dysku:
"C:\Documents and Settings\Grzesio\Moje dokumenty\magisterka i nie tylko\członkowie PTHoEg\6rozdziałówwykazimienny.doc"
jutro jak zjem śniadanie i wrócę z spaceru to wstawie zdjęcie etykietki arizony z kwidzyna
dzięxy chyłopaki za materiały do magisterki, już pierwsze 6 rozdziałów z tego ułożyłem, jak chcecie to mam to tutej, podaje link do mojego dysku:
"C:\Documents and Settings\Grzesio\Moje dokumenty\magisterka i nie tylko\członkowie PTHoEg\6rozdziałówwykazimienny.doc"
jutro jak zjem śniadanie i wrócę z spaceru to wstawie zdjęcie etykietki arizony z kwidzyna
ZŁO SQUAD
-
- x 8
- Bartosz B.
- x 7
Konan łobuzie jeden o czym jest ten watek, o Twojej magisterce czy ciężarówce.
może to któraś z tych ?
http://www.y-x.ru/images/kamaz_vs_formula.jpg
http://www.mining-technology.com/contra ... image4.jpg
http://www.materialy.ru/humor/kamaz.jpg
może to któraś z tych ?
http://www.y-x.ru/images/kamaz_vs_formula.jpg
http://www.mining-technology.com/contra ... image4.jpg
http://www.materialy.ru/humor/kamaz.jpg
konan kurde zajefajnie ze zrobiles ten watek no mowie ci zajefajnie bo tez chce zrobic taka ciezarufke i wogole a no materialof niweszukalem bo mi sie niechcialo a,le ty masz juz duzo i wogole to moze4 podeslesz a mejla ?.
Oczywiscie model bedzie w standardzie (piankowany szpaclowany etc). A powiedz mi ta twoja bedzie miala opony zimowe czy letnie ??
szacun !
Oczywiscie model bedzie w standardzie (piankowany szpaclowany etc). A powiedz mi ta twoja bedzie miala opony zimowe czy letnie ??
szacun !
Konan, alemalować będziesz oczywisce olejna i ławowcem a nie tam jakimia areografami albo wcale, co nie?
pozdrawiam
Niszczyciel ORP Grom II proektu 30 bic też go nie kleje ale go skleje stan prac 80%
Śmigłowiec HH-53 Satallion co mi go pies zjadł stan prac 68%
Szturmtiger- brakuje mi juz tylko jednej gąsienicy stan prac 92%
Su-100 brakuje 2 gasienic stan prac 96,47%
T-34 z modelika brakuje mu kół i gasienic bo mi mama roiła poządki w pokoju i gdzies schowała stan prac 60%
Su-27B opeacowanie pana Sałąpy i mi sie go nie chce kończyć stan prac 85%
i jeszcze jaki4stam modele ale zapomialem gdzie sa i jak sienazywaja
skończone:
T-72 z MM
T-34 z MM
Cromwel z MM
Przyczepa PN-1,5
Emilia
Cobra
Tygrys z MM
Hawker tajfun
Arado 196
Ałrora z Questu
star 25
W planach
kraz
maz
ził
zis
T-72
T-55
T-80BV
Lełopard
jsakis projekt od podstaw i jeszcze rare innych co jeszcze niewiem ze chce
wszystke z Kartonoo
pozdrawiam
Niszczyciel ORP Grom II proektu 30 bic też go nie kleje ale go skleje stan prac 80%
Śmigłowiec HH-53 Satallion co mi go pies zjadł stan prac 68%
Szturmtiger- brakuje mi juz tylko jednej gąsienicy stan prac 92%
Su-100 brakuje 2 gasienic stan prac 96,47%
T-34 z modelika brakuje mu kół i gasienic bo mi mama roiła poządki w pokoju i gdzies schowała stan prac 60%
Su-27B opeacowanie pana Sałąpy i mi sie go nie chce kończyć stan prac 85%
i jeszcze jaki4stam modele ale zapomialem gdzie sa i jak sienazywaja
skończone:
T-72 z MM
T-34 z MM
Cromwel z MM
Przyczepa PN-1,5
Emilia
Cobra
Tygrys z MM
Hawker tajfun
Arado 196
Ałrora z Questu
star 25
W planach
kraz
maz
ził
zis
T-72
T-55
T-80BV
Lełopard
jsakis projekt od podstaw i jeszcze rare innych co jeszcze niewiem ze chce
wszystke z Kartonoo
- Konan Barbarzyńca
cześć chłopaki, nie było mi ostatnio bo mam mysze na prąd i mi się baterie skończyły, dzięki za zdjecia nie wiem jakie opony zrobie bo widzialem ja w marcu a nie wiem jakie sie wtedy opony ma zalozone bo ja nie mam prawa jazdy to nie musze wiedziec
przesle wszystkie materialy, a nawet link do mojego dysku podam to sobie wiejdziecie i sami poszukacie
fajna lista kat ja swoja tez kiedys napisze ale odtatnio mi sie kupki pomylily i nie wiem ktura jest ktora ale jak sie dowiem to wam powiem szybko
przesle wszystkie materialy, a nawet link do mojego dysku podam to sobie wiejdziecie i sami poszukacie
fajna lista kat ja swoja tez kiedys napisze ale odtatnio mi sie kupki pomylily i nie wiem ktura jest ktora ale jak sie dowiem to wam powiem szybko
ZŁO SQUAD
Ju pirdnicze achle SSSSuperowy temat. Koman chętnie szłużę dokumentacją do twojego tira, co prawda nie mum jeszcze cyfrowego aparatu ale mam sporo kredek (szczególnie pomaranczowych) więc chętnie namaluję swojego tira i podeśle ci majlem elektronicznym tylko podaj kot pocztowy miejscowości bo mogę nie tam yssłać.
A tak wogole to co wy wiecie o tirach. Ja to jestem prawdziwy traker i mimo swoich 12 lat stratkowałem swoim tirem cała juropę i poł swiata. Z kolegą z przedszkola śmigamy sobie nofką zieloną cienrzarufką i my dopiero mamy pojęcie o tym a nie jakieś inne ludzie co tylko udają, że umią śmigać. Ale to na tyle bo już wiosna i muszę się jeszcze nauczyć śmigać rowerem bo jeszcze nie umje.
A tak wogole to co wy wiecie o tirach. Ja to jestem prawdziwy traker i mimo swoich 12 lat stratkowałem swoim tirem cała juropę i poł swiata. Z kolegą z przedszkola śmigamy sobie nofką zieloną cienrzarufką i my dopiero mamy pojęcie o tym a nie jakieś inne ludzie co tylko udają, że umią śmigać. Ale to na tyle bo już wiosna i muszę się jeszcze nauczyć śmigać rowerem bo jeszcze nie umje.
- Konan Barbarzyńca
o w koncu sie odezwal ktus kto ma pojecie o tirach bo na nich jexdzi, a nie tylko mi pierwszy rzond zajmują, a gdzie borsuk usiadzie? nikt o NIM nie pomyślał, co? a te opony to jakie powinny być, wie ktoś, bo ja nie wiem?
a i ciężarówka jest w moim ulubionym kolorze, choć to nie siwy pancergrau, też mi się podoba
a i ciężarówka jest w moim ulubionym kolorze, choć to nie siwy pancergrau, też mi się podoba
ZŁO SQUAD