Armor of the Vietnam War by Piotrec - M48A3
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Zamieszczam najnowsze zdjęcia z postępu prac nad modelem. Nie wiele sie zmieniło, bo i prace nie są w zawrotnym tempie, ale coś chyba można pokazać.
Zrobiłem kilka mocowań osłony jarzma. Wykonałem również "stalową" linę holowniczą domowym sposobem oraz koszyk.
Koszyk co prawda nie jest ukończony. Mam zamiar wprowadzić kilka poprawek, np. w miejscach, gdzie przyklejony jest do wieży będę próbował uzyskać imitację spawu.
To tyle słowem wstępu. Czas na zdjęcia.
Zrobiłem kilka mocowań osłony jarzma. Wykonałem również "stalową" linę holowniczą domowym sposobem oraz koszyk.
Koszyk co prawda nie jest ukończony. Mam zamiar wprowadzić kilka poprawek, np. w miejscach, gdzie przyklejony jest do wieży będę próbował uzyskać imitację spawu.
To tyle słowem wstępu. Czas na zdjęcia.
pozdrawiam
No i stało się!
Relacja zostaje zawieszona. Zresztą w moim przypadku to całkiem normalne .
Przyczyną takiej decyzji jest moja niezdarność. Przypadkiem zepchnąłem model stojący na biurku , na podłogę. Niestety nie ma na niej dywanu i nic nie mogło zamortyzować upadku więc wszystkie mniejsze części zbieram teraz z podłogi. Popękały też niektóre miejsca łączeń większych powierzchni, eh..............
Myślę ,że szanowne spectrum kartonowegoworka nie ucierpi z braku kontynuacji.
Relacja zostaje zawieszona. Zresztą w moim przypadku to całkiem normalne .
Przyczyną takiej decyzji jest moja niezdarność. Przypadkiem zepchnąłem model stojący na biurku , na podłogę. Niestety nie ma na niej dywanu i nic nie mogło zamortyzować upadku więc wszystkie mniejsze części zbieram teraz z podłogi. Popękały też niektóre miejsca łączeń większych powierzchni, eh..............
Myślę ,że szanowne spectrum kartonowegoworka nie ucierpi z braku kontynuacji.
pozdrawiam