Ludzie! Czy ktoś rzeźbi-ł "Takao" ?
Moderator: kartonwork
Ludzie! Czy ktoś rzeźbi-ł "Takao" ?
Witam.
Jeżeli coś ktoś wi, proszę zyknijcie do mnie.
do e-mailiske JareK
Jeżeli coś ktoś wi, proszę zyknijcie do mnie.
do e-mailiske JareK
Widzę to u Ciebie po raz pierwsz nnnnnoooooo i reling zejsciówki okenka fiu fiu. Mój to narazie długość i szerokośc. Chodz pierwszego machnołam jeszcze w 94'. Pweno palec wskazujący błąka sięTobie w okolicach czoła.
Już wyjasniam; gdzieś crzeca muszą te białe karteluszki zapełnić tymi czarnymi kreseczkani, a i jakaś barwa by pomiędzy się przydała. Uczyniają to w moim miasteczku. Drukarki też jak luzie popełniają błądy.
W pcządku lat 80-tych w "Morzu" ukazało sie co nieco i mam kilka fotek.
Kiedy w zykam je do sysremu i Ty po ogłądasz. Wręgi to wolna interpretacja.
JareK
P.s Widzę że jesteś mocny w sprzęta. Daj mi zblżonka tych czterech placyków. NNNNNNooooo jesłi możesz
Już wyjasniam; gdzieś crzeca muszą te białe karteluszki zapełnić tymi czarnymi kreseczkani, a i jakaś barwa by pomiędzy się przydała. Uczyniają to w moim miasteczku. Drukarki też jak luzie popełniają błądy.
W pcządku lat 80-tych w "Morzu" ukazało sie co nieco i mam kilka fotek.
Kiedy w zykam je do sysremu i Ty po ogłądasz. Wręgi to wolna interpretacja.
JareK
P.s Widzę że jesteś mocny w sprzęta. Daj mi zblżonka tych czterech placyków. NNNNNNooooo jesłi możesz
do JarK-a i Bundiego: jest to ostatnie zdjęcie mojego modelu, robione przez Saburo w Porąbce. Niestety nie posiadam cyfrówki, więc od tego czasu nic nie pstryknąłem. A stan obecny różni się znacząco od tego co widać na fotce. Wyposażone jest całe śródokręcię (bez relingu) ,gotowe wieże artylerii śrdniej i zaczętę pelotki 25mm. Najbliższe zdjęcia - jak dorwę się do jakiegoś aparatu ;)
okręty i lotnictwo IJN... jak mam czas