1 KLA
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Podziwiam was Panowie za wytrwałość i życze powodzenia w dalszym sprawdzaniu % niedopasowalnosci modelu
CZAS NA STRONNICTWO PRACY
http://stronnictwopracy.republika.pl/
http://stronnictwopracy.republika.pl/
-
- x 8
Panowie? Poszli na spacer po Księżycu.....
Ale modelarze niepanowie pozostali na Ziemi i zajmują się swoją robotą. Peter, sprawdziłem kleje, które kleją. Najlepiej, tj. stuprocentowo sprawdził się Contacta Liquid Revella. Znowu okazało się, że co Revella, to revellacyjne... Trzyma , jak sto karabinów. Jeżeli nie wiesz jak ten klej wygląda, to masz na fotce. To ten w niebieskawym opakowanku...
Jeszcze siateczek nie sprawdzałem, bo gdzieś je ciepnąłem i nie mogę znaleźć. Ale co się odwlecze, to nie uciecze, jak mówi ogólnie znana mądrość nieznanego autora...
Ale modelarze niepanowie pozostali na Ziemi i zajmują się swoją robotą. Peter, sprawdziłem kleje, które kleją. Najlepiej, tj. stuprocentowo sprawdził się Contacta Liquid Revella. Znowu okazało się, że co Revella, to revellacyjne... Trzyma , jak sto karabinów. Jeżeli nie wiesz jak ten klej wygląda, to masz na fotce. To ten w niebieskawym opakowanku...
Jeszcze siateczek nie sprawdzałem, bo gdzieś je ciepnąłem i nie mogę znaleźć. Ale co się odwlecze, to nie uciecze, jak mówi ogólnie znana mądrość nieznanego autora...
no... to trzeba będzie zainwestować. używałem Revell Contacta Proffesional - i małą masarnię mógłbym założyć do obsługi mięcha, które przy tym leciało.
co gorsza - CA też niekoniecznie chwytał.
ok. czas na eksperymenty
co gorsza - CA też niekoniecznie chwytał.
ok. czas na eksperymenty
zapraszam na Forum Historyczne
-
- x 8
Mam dobre wieści. Doszły trzy części i wszystkie pasują.
Jedną z nich jest gniazdo anteny radiowej:
Żeby antena weszła gdzie trza, to trzeba gniazdko nawiercić. To potem.
Teraz siateczki, które tak trapią Petera. Mówi, że ma dwumilimetrowe szpary. U mnie nie ma szpar, bo zastosowałem mały wybieg. Siateczki po przyklejeniu prezentują się , jak na fotce:
Życzę spokojnej nocy.
c.d.n.
P.S.: Trochę statystyki: 14 pasujących, 25 niepasujących, wskaźnik 64,10%.
Jedną z nich jest gniazdo anteny radiowej:
Żeby antena weszła gdzie trza, to trzeba gniazdko nawiercić. To potem.
Teraz siateczki, które tak trapią Petera. Mówi, że ma dwumilimetrowe szpary. U mnie nie ma szpar, bo zastosowałem mały wybieg. Siateczki po przyklejeniu prezentują się , jak na fotce:
Życzę spokojnej nocy.
c.d.n.
P.S.: Trochę statystyki: 14 pasujących, 25 niepasujących, wskaźnik 64,10%.
-
- x 8
Dziś będzie merytorycznie i na temat
Do tego krótko i węzłowato
Czołga pomalowano:
P.S.: W statystyce przeoczyłem 6 czopów kół podtrzymujących, za co bardzo przepraszam. Przepraszam, bo te czopy pasowały i wiadomy wskaźnik (pasujące - 20, niepasujące - 25) skoczył, a raczej stoczył się do poziomu 55,55. Model zaczyna być na "piątkę", dokładnie to na cztery piątki, he, he...
P.S. 2: No kurna skleroza merytoryczno-tematyczna. Przecież te kółka do kólek napędowych też pasowały. Aktualnie 22 pasujące, 25 niepasujących, wskaźnik 53,19. No i piątki diabli wzięli
Do tego krótko i węzłowato
Czołga pomalowano:
P.S.: W statystyce przeoczyłem 6 czopów kół podtrzymujących, za co bardzo przepraszam. Przepraszam, bo te czopy pasowały i wiadomy wskaźnik (pasujące - 20, niepasujące - 25) skoczył, a raczej stoczył się do poziomu 55,55. Model zaczyna być na "piątkę", dokładnie to na cztery piątki, he, he...
P.S. 2: No kurna skleroza merytoryczno-tematyczna. Przecież te kółka do kólek napędowych też pasowały. Aktualnie 22 pasujące, 25 niepasujących, wskaźnik 53,19. No i piątki diabli wzięli
-
- x 8
-
- x 8
-
- x 8