"Calypso" Jacquesa Costeau
Moderator: kartonwork
-
- x 1
-
- x 1
- Konan Barbarzyńca
W trakcie przglądania Twojej relacji nasunęła mi się smutna refleksja. Byle jaka gówniana relacja z budowy jakiegoś małego modelarza gromadzi sporą publikę, a tu mało kto zagląda. Nie wiem za bardzo o co w tym chodzi, nie potrafię zrozumieć "modelarstwa internetowego" Może niektórzy się boją, że czegoś się nauczą, albo zmienią pogląd na klejenie ? Cholera wie.
A model ... bardzo ładnie się prezentuje. Fajna sprawa popatrzeć sobie na takie cuś
A model ... bardzo ładnie się prezentuje. Fajna sprawa popatrzeć sobie na takie cuś
ZŁO SQUAD
-
- x 1
- KHOT
...Konanie - nieprawda że nikt tutaj nie zagląda, model Grzegorza jest piękny, aż szkoda brudzić relacji "100%_popieractwem" i "siadaniem_na_grzędach". Chyba nawet lepiej że się tak dzieje. Oglądam bardzo uważnie, klejąc sobie po cichutku w domu, nie komentuję, bo dobry model broni się sam, bez "poparcia kolegów" - wystarczy spojrzeć na liczbę wyświetleń wątku - ktoś tutaj jednak zagląda...
Trzymaj tak dalej Grzegorz, kontunuuj relację, masz wiernych oglądaczy zza monitora...
Trzymaj tak dalej Grzegorz, kontunuuj relację, masz wiernych oglądaczy zza monitora...
-
- x 8
-
- x 1
postanowiłem urozmaicić zestawową szalupę i podorobiałem kilka rzeczy ze śmieci i walających sie nie wiadomo skad resztek:
dorobiłem jakąś wajchę, pokrywę silnika stacjonarnego , z kabelka telefonicznego odbojnicę , ławki z kawałków listewki , uchwyty , korek wlewu paliwa ,kierownicę z drutu i kawłka rozwierconego plastiku, dostawiłem dwa karnistry, linę z uchwytem i wiadro. Bywają takie rzeczy chyba w motorówkach? Pozdrawiam i dziekuję moim kibicom
dorobiłem jakąś wajchę, pokrywę silnika stacjonarnego , z kabelka telefonicznego odbojnicę , ławki z kawałków listewki , uchwyty , korek wlewu paliwa ,kierownicę z drutu i kawłka rozwierconego plastiku, dostawiłem dwa karnistry, linę z uchwytem i wiadro. Bywają takie rzeczy chyba w motorówkach? Pozdrawiam i dziekuję moim kibicom
-
- x 1