I co powiecie na mój PIERWSZY model? :)
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Zle dobrego poczatki, ale nie przejmuj sie chlopaki Ci powytykali ja juz nie bede, napisze tylko zrobiles swoj pierwszy model, nie zraziles sie, wiec bierz sie dalej do roboty, tylko za cos prostrzego niz Maruder lub Czarna wdowa o ktora sie pytas w relacji Pitera z budowy Seahawka. Jakies male nieskomplikowane latadlo i pozniej bierz sie za coraz wieksze i trudniejsze modele. Nie wyskakuj odrazu na gleboka wode bo szybko utoniesz hehe
USMC 3rd Force Recon Company Reenactor
Dzięki Wujek, skrzydło poprawione
W sumie to masz rację Yunior, lepiej powolutku od najmniejszych do największych ale chciałbym jednak skleić jakiś dwusilnikowiec z
II wojny. Znacie może coś prostego? Coś dla mnie
W sumie to masz rację Yunior, lepiej powolutku od najmniejszych do największych ale chciałbym jednak skleić jakiś dwusilnikowiec z
II wojny. Znacie może coś prostego? Coś dla mnie
Pierwszy Model - Messerschmitt Bf 109 G-10
Catalina – Relacja
Kto czyta ten błądzi, kto skacze ten rządzi - Le Parkour
Catalina – Relacja
Tak jak pisał Yunior.Sklej najpierw kilka mniejszych i dopiero przejdź do jakiegoś łatwego dwusilnikowca itd.Nawet ja nie kupuje za trudnych jak dla mnie modeli.Jednynie mój Rusłan jest troche trudniejszy ,ale nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem pudełko z obrazkiem .Nikt cię nie powstrzyma przed zakupem ,ale myślę ,że to strata pieniędzy jak na 2 model.Decyzja należy do ciebie.
Pozdro
Pozdro
Dzięki
No z daleka to jest niczego sobie
No z daleka to jest niczego sobie
Pierwszy Model - Messerschmitt Bf 109 G-10
Catalina – Relacja
Catalina – Relacja
Hehe Yunior to mamy chyba cos wspólnego Nie wiem czy Łoś był pierwszy bo nie pamiętam ale napewno jeden z pierwszysch.
Pawli tu masz 2 Łosie z Model Craft'a za 14 zł :
http://www.mojehobby.pl/katalog.php?gru ... teg=267379 (żeby nie było, że reklamuję jakiś sklep to napiszę, że pierwszy lepszy z google ).
Ten model ma jeszcze jedną zaletę - malowany jest tylko dwoma kolorami bez jakiegoś udziwnionego kamuflażu. Ułatwi ci to pędzelkowanie .
Pozdrawiam
Pawli tu masz 2 Łosie z Model Craft'a za 14 zł :
http://www.mojehobby.pl/katalog.php?gru ... teg=267379 (żeby nie było, że reklamuję jakiś sklep to napiszę, że pierwszy lepszy z google ).
Ten model ma jeszcze jedną zaletę - malowany jest tylko dwoma kolorami bez jakiegoś udziwnionego kamuflażu. Ułatwi ci to pędzelkowanie .
Pozdrawiam