Szukam Planów !!!!!
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
- matiatwork
Szukam Planów !!!!!
Witam Jak w temacie :] poszukuje planów konstrukcyjnych Renault Magnum i Tarpana Honkera.
My style is your style, and your style is mine
- Wujek Andrzej
- x 2
- matiatwork
zajrzyj na strone http://www.smcars.net/forums/index.php
Jest to forum z blueprintami wszelkich samochodow. Uzywany głownie przez grafików 3D. Widze ze modelarzom tez sie moze przydac.
Zeby cos sciagnac trzeba sie zarejestrowac.
Jest tam kilka rzutow magnuma, moze nie najwyzszych lotów, ale zawsze cos.
pozdrawiam
Jest to forum z blueprintami wszelkich samochodow. Uzywany głownie przez grafików 3D. Widze ze modelarzom tez sie moze przydac.
Zeby cos sciagnac trzeba sie zarejestrowac.
Jest tam kilka rzutow magnuma, moze nie najwyzszych lotów, ale zawsze cos.
pozdrawiam
- matiatwork
-
- x 1
- matiatwork
Jak widać po opisie HMMWV mam już prawie skończonego, zostaje mi tylko dorobić takie części jak buda z sanitarki, wersja kombi, pick up no i koła . Już niedługo ukażą się zdjęcia mojego dzieła ;]. A nawiązując do tematu ;] Następnym modelem jaki chcę wykonać będzie właśnie Renault Magnum z naczepą do przewozu nietypowych (długich rzeczy) oczywiście model będzie z kartonu ;].
Ostatnio zmieniony śr maja 24 2006, 20:22 przez matiatwork, łącznie zmieniany 1 raz.
My style is your style, and your style is mine
O, a kto wydał Magnumkę w kartonie? Kierownik podaj wydawnictwo lub cokolwiek co mnie na nią naprowadzi. Wygląda, co prawda jak darmowy model, ale zawsze to coś na początek. Jak ktoś posiada jakiekolwiek namiary na plany, dane, dokładniejsze wymiary i zdjęcia Magnumki to bardzo, bardzo ładnie o nie proszę.