Wakacyjna zabawa forumowiczów KartonWork.
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
No ładnie....proszę o wybaczenie, ale posyłałem pytanie kiedy następowały zmiany na serwerze..i umieścił je w innym katalogu ponieważ trwają roboty zadam je tutaj..
pytanie nr 23 autor sine :
Jeden z pilotów 'Polish Fighting Team' w czasie 3-miesięcznej kampanii
w Afryce został zestrzelony. Prosze podac jego imie, nazwisko, stopien
wojskowy(angielski również), datę zestrzelenia i oznaczenie taktyczne
straconego samolotu. ?
odpowiedzi jak zwykle na adres e-mail...
pytanie nr 23 autor sine :
Jeden z pilotów 'Polish Fighting Team' w czasie 3-miesięcznej kampanii
w Afryce został zestrzelony. Prosze podac jego imie, nazwisko, stopien
wojskowy(angielski również), datę zestrzelenia i oznaczenie taktyczne
straconego samolotu. ?
odpowiedzi jak zwykle na adres e-mail...
Witam dziś odrobinę wcześniej macie pytanie i zgodnie z tym co powiedziałem uzupełniłem tabelę....
Pewno będzie mała draka, ale autor podał, że tych samochodów wyprodukowano 999szt. Nie było by problemu gdybyście podali różne liczby ale jak jeden mąż podaliście liczbę 800 (co daje sporo do myślenia).
Być może autor zechce wyjaśnić z jakiego źródła pochodzi jego liczba to będziemy mogli to skorygować...czy jest ono wiarygodne....
Pewno będzie mała draka, ale autor podał, że tych samochodów wyprodukowano 999szt. Nie było by problemu gdybyście podali różne liczby ale jak jeden mąż podaliście liczbę 800 (co daje sporo do myślenia).
Być może autor zechce wyjaśnić z jakiego źródła pochodzi jego liczba to będziemy mogli to skorygować...czy jest ono wiarygodne....
http://www.volvo.com/group/global/en-gb ... /pr111.htm
Na tej stronce podane jest 800 sztuk ...
Na tej stronce podane jest 800 sztuk ...
==============================
Quod Me Nutri Me Destruit ......
So Say We All ...
Quod Me Nutri Me Destruit ......
So Say We All ...
Witam!!!
Musze przyznać, że lekko przegiąłem... Odpowiedz prawidłowa to 999, jest to bardzo charakterystyczna liczba zna w światku "ciężarowców". Na powyższej stronie podana jest liczba sprzedanych egzemplarzy w Europie... Moje źródło to Volvo Trucks Center Długołęka. Ogólnie wyprodukowano 999 egzemplarzy. Fakt, zbyt trudne pytanie, przepraszam za kłopot...
Pozdr. NobelEXC
Musze przyznać, że lekko przegiąłem... Odpowiedz prawidłowa to 999, jest to bardzo charakterystyczna liczba zna w światku "ciężarowców". Na powyższej stronie podana jest liczba sprzedanych egzemplarzy w Europie... Moje źródło to Volvo Trucks Center Długołęka. Ogólnie wyprodukowano 999 egzemplarzy. Fakt, zbyt trudne pytanie, przepraszam za kłopot...
Pozdr. NobelEXC
Warsztat:
Broshuis Trailer - 73% - prace wstrzymane
MB Actros 6x4 - 60 %
Broshuis Trailer - 73% - prace wstrzymane
MB Actros 6x4 - 60 %