Dobrze. W końcu Ty tu jesteś ekspertem od tych spraw.Yunior pisze:Tomku operatora mg postawil bym na skraju murku, coby oslanial przejscie na druga strone dziury
Spadochroniarze IDF - moje pierwsze figurki [w budowie]
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Jak to sie mowi chciec to znaczy moc.
Na poczatek inwestujesz 1000-1500 zl max. Wylapujesz gdzie najblizej Twojej okolicy sie strzelaja i to robisz
Jak by co wiecej info na www.wmasg.pl
jakby co sluze porada
Na poczatek inwestujesz 1000-1500 zl max. Wylapujesz gdzie najblizej Twojej okolicy sie strzelaja i to robisz
Jak by co wiecej info na www.wmasg.pl
jakby co sluze porada
USMC 3rd Force Recon Company Reenactor
Po długim okresie przestoju zabrałem się wreszcie za zrobienie podstawki do moich figurek. Jak na razie udało mi się zmajstrować taki oto mur:
Rzut z drugiej strony:
Przy jego wykonaniu kierowałem się tym poradnikiem:
http://figurki.org/index.php?option=com ... &Itemid=71
Jak zwykle liczę na Wasze uwagi.
Rzut z drugiej strony:
Przy jego wykonaniu kierowałem się tym poradnikiem:
http://figurki.org/index.php?option=com ... &Itemid=71
Jak zwykle liczę na Wasze uwagi.
Dzięki za opinię Piterze.
Obładowanego Bradleya też bym pokazał, ale jak zwykle mam problemy z dostępem do aparatu. Zaczynam więc coraz poważniej rozważać zakup jakiejś cyfrówki.
Obijałem się trochę modelarsko, ale mam nadzieję, że teraz moje prace ruszą trochę szybciej.Piter pisze:P.S. Faktycznie długo cię nie było
Obładowanego Bradleya też bym pokazał, ale jak zwykle mam problemy z dostępem do aparatu. Zaczynam więc coraz poważniej rozważać zakup jakiejś cyfrówki.
Hehe no wiesz ja też miałem taki "rodzinny" sprzęt tylko że żona ciągle go gdzieś bierze no i sobie kupiłem sam dla siebie na potrzeby modelarstwa - oj miałem niezłą awanturę w domu za to że wydałem tylko po to 1300 złTomek_K pisze:Zaczynam więc coraz poważniej rozważać zakup jakiejś cyfrówki.
a tak bardziej poważnie to czekam na tego Bradley'a bo pewnie bardzo ładnie wygląda
Pozdrawiam