czesc
rowniez i ja dostalem wczoraj model od tad'a , oczywiscie me 262. niestety , prace nad nim rozpoczne pewnie dopiero po 19.12 , cierpliwosc wskazana ;)
Oddam MMy do sklejenia
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Cześć,
czas podsumować zabawę. Czterech forumowiczów zobowiązało się do rozpoczęcia relacji z budowy darmowego modelu od początku stycznia tego roku - minęło już pięć miesięcy, więc co nieco mogę powiedzieć o ich solidności.
Relację z Me-262 zaczął i ukończył kolega Rout (pozdrawiam i gratuluję!), Grzecho zrobił jeden wpis z budowy kutra Elco - formalnie spełniłeś warunek, faktycznie - wypiąłeś się. Kolega Dopel w ogóle nie zaczął relacji z otrzymanego Stuarta, o którego usilnie walczył. Kolega Orastem coś mi tłumaczył o zniszczeniu wycinanki Tomcata - nie przekonało mnie to jednak.
Panom Orastem, Grzecho i Dopel na przyszłość dziękuję, także prywatnie.
Mimo niesolidności uczestników zabawę uważam za udaną - dobrze się bawiłem, zyskałem jakąś tam wiedzę o ludziach arelacja Routa bardzo mi się podobała.
TAD
czas podsumować zabawę. Czterech forumowiczów zobowiązało się do rozpoczęcia relacji z budowy darmowego modelu od początku stycznia tego roku - minęło już pięć miesięcy, więc co nieco mogę powiedzieć o ich solidności.
Relację z Me-262 zaczął i ukończył kolega Rout (pozdrawiam i gratuluję!), Grzecho zrobił jeden wpis z budowy kutra Elco - formalnie spełniłeś warunek, faktycznie - wypiąłeś się. Kolega Dopel w ogóle nie zaczął relacji z otrzymanego Stuarta, o którego usilnie walczył. Kolega Orastem coś mi tłumaczył o zniszczeniu wycinanki Tomcata - nie przekonało mnie to jednak.
Panom Orastem, Grzecho i Dopel na przyszłość dziękuję, także prywatnie.
Mimo niesolidności uczestników zabawę uważam za udaną - dobrze się bawiłem, zyskałem jakąś tam wiedzę o ludziach arelacja Routa bardzo mi się podobała.
TAD
- KHOT
...barman44 wyjaśnił mi sprawę z jego nieistniejącą relacją, nie będę wchodził w szczegóły (rozumiem, dla mnie wyjaśnienie ok, nie wiem, czy Tad dostałeś też), ale F-117 z GPM jest dostępny dla chętnego, wszystko jest opisane w tym wątku, po dalsze szczegóły odsyłam do Barmana, on też zdecyduje komu przekaże model.
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...
Witam po dłuższej nieobecności na forum. Tak jak wyżej napisał KHOT, jest dostępny model samolotu F-117 z GPM-u. Czekam na chętnego modelarza który podejmie się przeprowadzenia relacji z budowy tego samolotu na forum. Nie ma żadnego terminu na rozpoczęcie relacji, lecz miło by było gdyby niebawem ona się pojawiła. Pozdrawiam.