Sten 1:1
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
PiterATS wszystkie elementy będą ruchome, zamek także. Właśnie niedawno wywaliłem bęben (chyba, to ta duża rura) do kubła, ponieważ okazało się że otwory na magazynek i wyrzutnik naboi są nie po tej stronie. I tak zamierzałem zrobić nowy, bo mi się nie podobał .
Właśnie nasączam klejem rozcieńczonym 1:1, papier jest bardzo chłonny, po polerce nie będzie tak porowaty.
Właśnie nasączam klejem rozcieńczonym 1:1, papier jest bardzo chłonny, po polerce nie będzie tak porowaty.
Czesć, przepraszam że nie pisałem alle nie miałem czasu. Ale już nadrabiam.
A więc tak, skończyłem robić kolbę oraz kończe mechanizm spustowy.
Widok na kolbę
Tak, tak zdjęcia są czarno białe, uznałem że tak będzie fajniej,a poza tym nie widać tak błędów. Widok mechanizmu
ta szara kreska to slad super gluta dla wzmocnienia konstrukcji. miejsce przymątowania kolby
chłodnica
oraz całość
poszczególne elementy nie są jeszcze ze sobą sklejone, poniewarz bęben wydaje mi się za krótki.
PS.Wie ktoś jaka była grubość sprężyny powrotnej?
A więc tak, skończyłem robić kolbę oraz kończe mechanizm spustowy.
Widok na kolbę
Tak, tak zdjęcia są czarno białe, uznałem że tak będzie fajniej,a poza tym nie widać tak błędów. Widok mechanizmu
ta szara kreska to slad super gluta dla wzmocnienia konstrukcji. miejsce przymątowania kolby
chłodnica
oraz całość
poszczególne elementy nie są jeszcze ze sobą sklejone, poniewarz bęben wydaje mi się za krótki.
PS.Wie ktoś jaka była grubość sprężyny powrotnej?