YAMATO 1:100 - drewno, nierdzewka, itp...
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- zxcvbnm1971
- Pedro_Gdynia
[quote="zxcvbnm1971"]Po wyświetleniu tej jednej wyświetlającej się fotki zmieniajcie ręcznie w adresie numer od 12 do 19.
EDIT:
A co mi tam, wstawię gotowe linki, mam nadzieję, że się autor na mnie nie obrazi.
Witam zxcvbnm1971,
dlaczego obrazi ... na moim poście mogę otworzyć każdą fotkę ...
Pozdrawiam,
Perdo.
EDIT:
A co mi tam, wstawię gotowe linki, mam nadzieję, że się autor na mnie nie obrazi.
Witam zxcvbnm1971,
dlaczego obrazi ... na moim poście mogę otworzyć każdą fotkę ...
Pozdrawiam,
Perdo.
... budowa Yamato 1:100 ... reaktywacja ... istny Matrix
- Pedro_Gdynia
- Pedro_Gdynia
- Pedro_Gdynia
Witaj bleriot,bleriot pisze:Pedro coś się ruszyło może w temacie??
końcówka roku to zdecydowanie brak czasu dla Yamato ale zamówiłem kolejną partię sklejki, tym razem 12mm - aby dodatkowo usztywnić pokład i mam zamiar od początku Nowego Roku ruszyć z budową dalej ...
Przy okazji,
chciałbym Wszystkim Zainteresowanym życzyć w Nowym 2007 Roku samych sukcesów na kanwie modelarstwa ...
... tego Wam życzy,
Pedro z Gdyni
- Pedro_Gdynia
Witajcie,
postanowiłem Stary 2006 Rok zamknąć 3 fotkami, które obrazują stan mojego modelu ... a konkretnie cały czas jego kadłuba ... oto one:
Jak widać prace nie posunęły się zbytnio do przodu ale wszystko wskazuje na to, iż w styczniu 2007 nabiorą właściwego rozmachu.
Jeszcze raz życzę Wam Wszystkim Pomyślności w Nowym Roku ... no i bawcie się w Sylwestra do białego rana!!
postanowiłem Stary 2006 Rok zamknąć 3 fotkami, które obrazują stan mojego modelu ... a konkretnie cały czas jego kadłuba ... oto one:
Jak widać prace nie posunęły się zbytnio do przodu ale wszystko wskazuje na to, iż w styczniu 2007 nabiorą właściwego rozmachu.
Jeszcze raz życzę Wam Wszystkim Pomyślności w Nowym Roku ... no i bawcie się w Sylwestra do białego rana!!
- Pedro_Gdynia
Witajcie w Nowym Roku ,
tak jak się mi rzekło w Starym Roku, że prace stoczniowe ruszą i nabiorą tempa w styczniu 2007, tak też się stało.
Faktem jest, iż nie widać zbyt dużych postępów ale ten kadłub jest dość pracochłonny ... a i poprawki tyz się zdażyły
Oto kilka fotek bieżącego stanu budowy:
Jak można zauważyć muszę jeszcze wykończyć stelaż pokładu i zacznę się zbliżać do piankowania kadłuba i prac szlifiersko-szpachlowych
Pozdrawiam,
Pedro
tak jak się mi rzekło w Starym Roku, że prace stoczniowe ruszą i nabiorą tempa w styczniu 2007, tak też się stało.
Faktem jest, iż nie widać zbyt dużych postępów ale ten kadłub jest dość pracochłonny ... a i poprawki tyz się zdażyły
Oto kilka fotek bieżącego stanu budowy:
Jak można zauważyć muszę jeszcze wykończyć stelaż pokładu i zacznę się zbliżać do piankowania kadłuba i prac szlifiersko-szpachlowych
Pozdrawiam,
Pedro