A ma ktoś sklejonego bismarcka z GPMu ? jak tak to wyślijcie foty na laihtsta@o2.pl bo zamierzam go sobie kupić niedługo, ale chciałbym zobaczyć jak wygląda i czy warto
Jakby kogos interesował Bismarck do sklejania to posiadam takowy w swoich zbiorach jest to wydanie od Halińskiego 1-2/2001 ma tylko jednen mankament a mianowicie wycięte pokłady ale z zostawionym sporym naddatkiem żadna część nie została wycieta po lini
laihtsta pisze:A mógłbyś Piter wysłać mi te zdięcia? chciałbym zobaczyć ogólnie jego wygląd
Chyba nie tylko Ty więc wstawiam tutaj :
Nie mam pod ręką aparatu więc są to zdjęcia z momentu oklejania poszycia burtowego które na stan obecny jest już ukończone. Wszystko jest oczywiście tylko poukładane na pokładzie bo niejako model robie modułowo.
Mam jeszcze taką fotke :
Sporo jeszcze do zrobienia ale na tym etapie napiszę że wszystko do siebie pasuje jak ulał z drobnymi problemami w górnej części nadbudówek (problem powtarza się u innych klejących ten model).
To chyba wszystko - acha dodam jeszcze że jest to mój pierwszy karton od przeszło 10 lat.