No właśnie też się nad tym już wcześniej zastanawiałem tylko jest jeden, malutki problemik. Brzmi on mniej więcej w ten sposób - orurowanie komina. Na tym gifie nie widać tego ale ma ono jakąś długość. U mnie ono dochodzi do tego "pasu na kominie"(?) nie wiem jak to inaczej nazwać. No i na drugim jest tak samo wysoko. Tylko 3 komin się odróżnia i tam by można było ewentualnie poszaleć co zresztą mnie nie urządza . Czyli poprawiając jeden błąd tworze następny(orurowanie nie bardzo jest jak skrócić lub wydłużyć - na dole i u góry jest wyginane trzeba by tylko w środku a tam łatwo jest o przesunięcia, zgrubienia itp.). Czyli i tak źle i tak niedobrze . zresztą to eliminuje też opcje wydłużenia komina u podstawy .Okonek pisze:Pewnie, ze banalne. Nie musisz podnosic pierwszego tylko odpowiednio obnizyc drugi i trzeci. W tej skali nikt Ci nie bedzie latal z suwmiarka i wypominal, ze komin jest np. o 1mm za niski
Nie mam dostępu do planów tej jednostki, jeśli ktoś ma to może by się wypowiedział na ten temat. Mile widziany byłby skan tylko tej części(tzn. kominów i zapewne fragmentu planu generalnego). Wtedy może by było łatwiej znaleźć jakieś rozwiązanie .