*[Galeria/Czołg] T-34/85 MM
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
*[Galeria/Czołg] T-34/85 MM
...Niech będzie...Pochwalony...
Z tej strony kłania się, znany wam pewnie Darkness
...Spokojnie, nie będzie żadnych przekrętów, jakoś się opanowuję...
...Teraz natomiast, chciałbym przedstawić fotki mojego ostatniego modelu (ostatniego, bo kończę z modelarstwem)...
Model męczyłem ok 4 miesięcy, niekiedy miałem ochotę wyrzucić go przez okno (co sie wiąże z 6-ścio sekundowym lotem z czwartego piętra )
Model wygląda na ostro obity ponieważ przypadkiem został trafiony przez telefon co się skończyło poważnym uszkodzeniem telefonu i modelu (głównie ucierpiało podwozie)
Model jest z wycinanki Mały Modelarz nr 1-2/2005 jest w moim "kosmicznym" maskowaniu, w którym raczej nie występował.
Reszta wykonana w standardzie (większość) i lakierowany lakierem akrylowym w sprayu (troszkę się błyszczy)
Myślę, że wyszedł nie najgorzej
Czekam na porządną krytykę
Przepraszam za duże fotki, ale chcę dokładnie pokazać model
Pozdrawiam
Z tej strony kłania się, znany wam pewnie Darkness
...Spokojnie, nie będzie żadnych przekrętów, jakoś się opanowuję...
...Teraz natomiast, chciałbym przedstawić fotki mojego ostatniego modelu (ostatniego, bo kończę z modelarstwem)...
Model męczyłem ok 4 miesięcy, niekiedy miałem ochotę wyrzucić go przez okno (co sie wiąże z 6-ścio sekundowym lotem z czwartego piętra )
Model wygląda na ostro obity ponieważ przypadkiem został trafiony przez telefon co się skończyło poważnym uszkodzeniem telefonu i modelu (głównie ucierpiało podwozie)
Model jest z wycinanki Mały Modelarz nr 1-2/2005 jest w moim "kosmicznym" maskowaniu, w którym raczej nie występował.
Reszta wykonana w standardzie (większość) i lakierowany lakierem akrylowym w sprayu (troszkę się błyszczy)
Myślę, że wyszedł nie najgorzej
Czekam na porządną krytykę
Przepraszam za duże fotki, ale chcę dokładnie pokazać model
Pozdrawiam
-
- x 1
-
- x 1
Brak talentu...? Chyba żartujesz !
Brak czasu...? Mam ten sam problem ! Stąd też sporo modeli leży rozgrzebanych i nie wiem kiedy je skończę... ale skończę
Brak środków ? Hmmm.... Ten czynnik jestem w stanie zrozumieć. Ale spokojnie, zawsze uda się coś tam odłożyć
Serdecznie pozdrawiam !
P.S. Przemyśl swoją decyzję !
Brak czasu...? Mam ten sam problem ! Stąd też sporo modeli leży rozgrzebanych i nie wiem kiedy je skończę... ale skończę
Brak środków ? Hmmm.... Ten czynnik jestem w stanie zrozumieć. Ale spokojnie, zawsze uda się coś tam odłożyć
Serdecznie pozdrawiam !
P.S. Przemyśl swoją decyzję !
-
- x 1
- Bartosz B.
- x 7
Jeżeli podejmujesz jakąś decyzję to bądź słowny.Widzę że czekałeś aż ktoś powie- stary daj spokój , nie poddawaj się.To tak jak samobójca który chce popełnić samobójstwo ale tak żeby go ktoś odratował i żeby zwrócić na siebie uwagę.Jeżeli podejmujesz (SWOJĄ) decyzję to niech to będzie twoja a nie ktoś ci powie że - węź poczekaj może zmienisz zdanie.No i co się okazuje dr Manfred napisał-
a Ty odpowiedziałeś-
Jeszcze zobaczę, jak dopadnę jakiś model to może powoli ;)
Wydaje mi się że tak na prawdę to nie chcesz kończyć z modelarstwem.
Jak jesteś chłop to weź się w garść.
Przechodzisz ciężki okres-odpocznij a potem jazda
a Ty odpowiedziałeś-
Jeszcze zobaczę, jak dopadnę jakiś model to może powoli ;)
Wydaje mi się że tak na prawdę to nie chcesz kończyć z modelarstwem.
Jak jesteś chłop to weź się w garść.
Przechodzisz ciężki okres-odpocznij a potem jazda