*[Relacja/Statek] Trawler M/T Regulus (Fly Model 116)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Jeta, ten numer po skosie jest rzeczywiście tak wydrukowany, ale biorącv pod uwagę wznos pokładu ku dziobowi to raczej sugerowłbym się, że raczej ten drugi jest krzywo - te napisy to już kwestia opracowania modelu, a na temat tego nie zmierzam dyskutować bo statek sam w sobie jest opracowany świetnie i życzyłbym sobie wszystkich tak doskonale opracowanych modeli (Dar Młodzieży) z tego wydawnictwa.
Abyście nie myśleli, że prace przy statku przerwano oto dowód, że intensywnie trwają ale w związku z tym, że przyszła kolej na małe elementy to za bardzo nie ma co pokazywać
Ostatnio zmieniony sob gru 17 2005, 10:47 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 5 razy.
Dopiero ukończyłem poręcze przy pokładówce co zajmuje dość dużo czasu, a już musiałem wziąć się za relingi i ze względu na to, że robię je w dość specyficzny sposób to niestety troszkę to potrwa - mimo że prace trwają codziennie to nie za bardzo widać efekty. Mimo to pokazuję wam jak to wygląda.
Ostatnio zmieniony sob gru 17 2005, 10:47 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 4 razy.
Stan statku na dzisiejszy wieczór, było troszkę gimnastyki z przyklejeniem nadbudówki ze względu na wyoblenie pokładu, do którego troszkę mi to niepasowało ale że karton jednak troszkę się poddaje i można go troszkę wygiąć oraz moc Super Glue zrobiły swoje. Efekty dzisiejszej pracy poniżej.
Ostatnio zmieniony sob gru 17 2005, 10:50 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 4 razy.