*[Relacja/Samolot] Bf-110G-2 by ZŁO
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Dzięki za komentarze, miło mi że się podoba.
Co do okopceń to mój pierwszy raz, więc miało prawo nie wyjść, choć ja z tego powodu szat nie będę darł. Następne będą może lepsze.
A co do pytania Marzena, to będzie F. Prace są już w toku...
Pozdr.
Co do okopceń to mój pierwszy raz, więc miało prawo nie wyjść, choć ja z tego powodu szat nie będę darł. Następne będą może lepsze.
A co do pytania Marzena, to będzie F. Prace są już w toku...
Pozdr.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
- Bartosz B.
- x 7
-
Jak najbardziej, choć Laszlik nie żałował lakieru i w przypadku jego modelu byłoby to trudne. Najlepiej suche pastele brudzą czysty (niepolakierowany) papier.Andrzej S. pisze:...a może suche pastele?
pozdrawiam,
"idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch"
wśród odwróconych plecami i obalonych w proch"
Popróbujemy, zobaczymy. Co do prośby Pszymana, to chwilowo nie mam za bardzo możliwości zrobienia lepszych fotek z racji tego że moje mieszkanie jest bardzo ciemne i jedyne miejsce, gdzie można uzyskać jako takie oświetlenie dzienne to właśnie ten hall z lastryko. Mogę tylko zrobić jeszcze jakieś zdjęcia w sztucznym oświetleniu w mieszkaniu. Spróbuję i zobaczę co z tego wyjdzie. Jak wyjdzie to wrzucę jeszcze.
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
To moze ja sie tez wypowiem za siebie...
Relacja juz od jakiegos czasu jest w archiwum, tyle ze na drugiej stronie, z racji tego ze jest jednopostowa z data rozpoczecia sprzed nieomal dwoch lat. Oto link viewtopic.php?t=6155
Co do 109 to aktualnie nie mam netu w mieszkaniu, jak powiedzial Sikor. Pisze tego posta z roboty. Cos tam mam zrobione, ale za wczesnie zeby pokazywac niedokonczony element.
Pozatym mam nawal roboty w robocie i nie mam kiedy kleic. Sorry za pisownie ale jestem we Wlochach a tu maja troche inne klawiatury.
Relacja juz od jakiegos czasu jest w archiwum, tyle ze na drugiej stronie, z racji tego ze jest jednopostowa z data rozpoczecia sprzed nieomal dwoch lat. Oto link viewtopic.php?t=6155
Co do 109 to aktualnie nie mam netu w mieszkaniu, jak powiedzial Sikor. Pisze tego posta z roboty. Cos tam mam zrobione, ale za wczesnie zeby pokazywac niedokonczony element.
Pozatym mam nawal roboty w robocie i nie mam kiedy kleic. Sorry za pisownie ale jestem we Wlochach a tu maja troche inne klawiatury.
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD