[relacja] KV-1 model 1942 - 1:35 - Trumpeter
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
"Mixer, bardzo proszę pisz poprawnie po polsku... Te wszystkie ogonki, kropki, przecinki przy polskich literkach bardzo pomagają w zrozumieniu tekstu... Moderator TM"
to było najlepsze na jednym z tamtych For
to było najlepsze na jednym z tamtych For
Mama Just killed the man...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
Witam sory że tak dowale.mixer322 pisze:A po za tym dzisiaj lub jutro będą fotki do inbox na kartonwork.
Model poczeka z jakiś tydzień bo mam w planie kupienie aerografu i butli ze sprężonym powietrzem bądź elektryczna pompkę samochodową <na 12 volt>.
A co do tych linków to ja pytałem sie o akcesoria do tego modelu.
Jedyne co dokupię to metalowa lufa z armo lub armorscale.
No i mielone.
Ale jak podłączysz aerograf do pompki samochodowej ? Wiem że chodzi ci o taki mały kompresorek ale jest jedno ALE
Po pierwsze to mam taki kompresor na 12V i nie można do niego podlączyc aerografu a po drugie to jak chyba zauważyłeś kompresorki do malowania mają butle a taki samochodowy na 12V takowej butli nie posiada i oznacza to że nie bedzie stałego iśnienia (np.2 bar)
Pozdro drBartez
Obecnie pracuje nad 4TP.
Prace nad T35/85 zawieszone !
No to sory, ale jedno wiem że podłączenie aerografu do kompresorka samochodowego na 12V nic nie da.
A pisząc "butla" chodziło mi o zbiornik wyrównawczy.
Ktoś mi kiedyś powiedział że do aerografu potrzebne jest stałe ciśnienie a taki mini kompresorek go nie utrzyma
Kończe już swoją gadanine w tym temacie bo chyba za bardzo odbiegam od tematu
Pozdro drBartez
A pisząc "butla" chodziło mi o zbiornik wyrównawczy.
Ktoś mi kiedyś powiedział że do aerografu potrzebne jest stałe ciśnienie a taki mini kompresorek go nie utrzyma
Kończe już swoją gadanine w tym temacie bo chyba za bardzo odbiegam od tematu
Pozdro drBartez
Obecnie pracuje nad 4TP.
- Wujek Andrzej
- x 2
mixer ... zamiast zmieniać temat w którym ktoś inny skleił KW w coś na kształt "plastusiowego pamiętnika" w którym opisujesz krok po kroku "pasjonujące" szczegóły z kolejnych wypraw do sklepów , refleksje na temat tego co jest ci potrzebne .... itd.itp. OTWÓRZ WŁASNY WĄTEK . Tytuł nie jest istotny , byle w rubryce "Tu można przywalić" , modelu nie kleisz więc miejsce dokładnie pasujące !
Jak na razie śmiecisz dalej ...
Wujek .
Jak na razie śmiecisz dalej ...
Wujek .
"bo mam w planie kupienie aerografu i butli ze sprężonym powietrzem bądź elektryczna pompkę samochodową "
"kupię na budowę modelu gaz pędny"
"co dokupię to metalowa lufa z armo lub armorscale"
A może zrobimy listę i nam też coś kupisz?
Bo widać pięniądz u ciebie lekki jest, a i tak pewnie efektów sklejania (o ile w ogóle do niego dojdzie) nie zobaczymy...
"kupię na budowę modelu gaz pędny"
"co dokupię to metalowa lufa z armo lub armorscale"
A może zrobimy listę i nam też coś kupisz?
Bo widać pięniądz u ciebie lekki jest, a i tak pewnie efektów sklejania (o ile w ogóle do niego dojdzie) nie zobaczymy...
Pozdrawiam