[Relacja] BUMAR-ŁABĘDY DUT-0502
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Witam
Relacja żyje i ma się dobrze walczyłem z zawieszeniem
na początek 3 wały kardana - droga przez mękę
potem siłowniki i montaż zawieszenia
Niestety ale i u mnie wypłynął błąd wynikający ze złej długości wahaczy prze co siłowniki nie trzymają pionu
Zastanawiam się czy poprawić to czy też tak zostawić.....
mimo wszystko całe zawiedzenie jest ruchome co widać poniżej
http://www.youtube.com/watch?v=EUOZRtNLWCk
Na razie zawieszenie nie jest do końca zamocowane bo siłowniki nie są do końca sklejone (myślę nad długością sprężynek )
To tyle pozdrawiam
Relacja żyje i ma się dobrze walczyłem z zawieszeniem
na początek 3 wały kardana - droga przez mękę
potem siłowniki i montaż zawieszenia
Niestety ale i u mnie wypłynął błąd wynikający ze złej długości wahaczy prze co siłowniki nie trzymają pionu
Zastanawiam się czy poprawić to czy też tak zostawić.....
mimo wszystko całe zawiedzenie jest ruchome co widać poniżej
http://www.youtube.com/watch?v=EUOZRtNLWCk
Na razie zawieszenie nie jest do końca zamocowane bo siłowniki nie są do końca sklejone (myślę nad długością sprężynek )
To tyle pozdrawiam
Obecnie w budowie:
Bumar Duty
Bumar Duty
Jak pisałem wcześniej za krótkie wahacze były przyczyną złego ustawienia mostów. Za rada pana Kierownika przeciąłem wahacze wpuściłem je w rurkę i wyregulowałem długość a super glue dokończył dzieła. teraz wygląda to tak:
Kolejny krok to piasty kół i same koła na razie mam jedno
są to pierwsze koła w mojej krótkiej karierze modelarza mam zamiar dorobić bieżnik do kół ale nie wiem co z tego wyjdzie
Pozdrawiam
Kolejny krok to piasty kół i same koła na razie mam jedno
są to pierwsze koła w mojej krótkiej karierze modelarza mam zamiar dorobić bieżnik do kół ale nie wiem co z tego wyjdzie
Pozdrawiam
Obecnie w budowie:
Bumar Duty
Bumar Duty
Prace idą do przodu
Na razie zrobiłem 3 koła i zastanawiam się czy je szlifować i malować bo jednak wyglądają średnio (są to moję trzy pierwsze koła z papieru) co widać tu
To tyle
Pozdrawiam
coś mało uwag aż tak źle to wygląda że nie warto komentować ?
Na razie zrobiłem 3 koła i zastanawiam się czy je szlifować i malować bo jednak wyglądają średnio (są to moję trzy pierwsze koła z papieru) co widać tu
To tyle
Pozdrawiam
coś mało uwag aż tak źle to wygląda że nie warto komentować ?
Obecnie w budowie:
Bumar Duty
Bumar Duty