Lancaster Andrzeja Ziobra
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
gratulacje
Wirtualny i serdeczny uścisk dłoni. GRATULACJE, WYRAZY UZNANIA
Hi JareK
Hi JareK
-
- x 58
Pięknie dziękuję za gratulacje Ale z tym "wzorem" to przesada - ja już jestem bardziej dinozaurem z powoli mijającej, innej epoki modelarstwa, który jeszcze stara się nadal "prosto trzymać"
Włoscy modelarze opublikowali na swojej stronie internetowej sporo zdjęć modeli uczestniczących w konkursie. Tu jest link do oglądania ich modeli:
http://www.modellistiaretini.com/modelli07/index.html
Włoscy modelarze opublikowali na swojej stronie internetowej sporo zdjęć modeli uczestniczących w konkursie. Tu jest link do oglądania ich modeli:
http://www.modellistiaretini.com/modelli07/index.html
Gdy stajesz przed problemem, szukaj rozwiązania, a nie obejścia.
-
- x 8
-
- x 58
Mundziu masz rację, ale mnie ta robota z Mi-6 idzie bardzo powoli No i trzeba na chleb zarabiać, czyli robić gazetę. A to zajęcie równie czasochłonne. Jednak, gdy coś nowego "ukręcę" w helikopterku, to obiecuję, że napiszę o tym także na forum. Mam kilka pomysłów, tylko czas na realizację muszę jeszcze wygospodarować.
-
- x 8
-
- x 58
Kolejna nagroda dla Lancastera...
W dniach 29-30 03.08 uczestniczyłem w stolicy Francji w międzynarodowym konkursie AFM Montrouge. Lancastera nagrodzono jedynym przyznanym w kategorii Avions Master złotym medalem.
Wraz ze mną w tym konkursie brali udział dwaj polscy modelarze - Irek i Paweł Mikuccy.
Irek otrzymał dwa brązowe medale – jeden za znanego polskim uczestnikom konkursów „złotego” Miga 21(w klasie Avions Confirmed) i drugi za model ciężarówki (w klasie pojazdów cywilnych). W tej samej klasie Paweł także został nagrodzony brązowym medalem.
Serdecznie pozdrawiamy Czytelników Kartonwork
W dniach 29-30 03.08 uczestniczyłem w stolicy Francji w międzynarodowym konkursie AFM Montrouge. Lancastera nagrodzono jedynym przyznanym w kategorii Avions Master złotym medalem.
Wraz ze mną w tym konkursie brali udział dwaj polscy modelarze - Irek i Paweł Mikuccy.
Irek otrzymał dwa brązowe medale – jeden za znanego polskim uczestnikom konkursów „złotego” Miga 21(w klasie Avions Confirmed) i drugi za model ciężarówki (w klasie pojazdów cywilnych). W tej samej klasie Paweł także został nagrodzony brązowym medalem.
Serdecznie pozdrawiamy Czytelników Kartonwork
-
Po dniach ciężkiej rzemieślniczej pracy przy moim Zero 1/72 ( z daleka i przy słabym świetle wygląda całkiem nieżle ) , pokrzepiony produktem naturalnej fermentacji , ośmielam się z całą stanowczością , nie przebierając w słowach, przy pełnej aprobacie całej mej rodziny , sąsiadów i sąsiadów znajomych , wyrazić słowa pełnego , bezgranicznego i graniczącego z fanatyzmem poparcia w dziele które Mistrz Andrzej z Kolegami czyni.
Pozdrawiam i życzę kolejnych sukcesów
Marek Walkowiak
Pozdrawiam i życzę kolejnych sukcesów
Marek Walkowiak
- greatgonzo
- x 12
-
- x 8