[galeria] TF-104G Starfighter - Revell 1/144
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
[galeria] TF-104G Starfighter - Revell 1/144
Wychodząc na przeciw społecznej potrzebie udowodnienia, że małe jest piękne, skleiłem sobie rekreacyjnie ten samolot...Poniżej kilka zdjęć modelu, który będzie (mam nadzieję) zalążkiem całej kolekcji w skali 1/144. Następny "do golenia" idzie Tomcat, albo Harrier - również Revella, bo jakość tych zestawów w tak małej podziałce jest naprawdę godna uwagi...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Krzysiek D
Staram się jak mogę, a jak nie mogę to też się staram, Łukaszu Jutro spróbuję ustrzelić jakąś fotkę kokpitu, choć wątpię by było coś widać. A tak się napracowałem z bocznymi panelami obu kabin...
Pozdrawiam!
------------------------------------------------------------------------------
"Życie projektanta byłoby piękniejsze, gdyby karton nie miał grubości..."
Dzięki, Toff! Starałem się coś wydobyć na poniższych zdjęciach, ale efekt i tak jest mizerny...Przy następnym modelu będę robić fotki przed przyklejeniem osłony kabiny
Pozdrawiam!
Cześć
Marcin podziwiam Cię za Twoją wszechstronność tu papier, tu plastik, tu projekty itd. a wszystko wygląda ja TOTAL TOP. Myślę, że oprócz doskonałego warsztatu modelarskiego i doświadczenia z tym trzeba się urodzić jak w Twoim przypadku. Boże, jakie to małe …naprawdę szacunek i gratuluje początku nowej kolekcji :-)
Pozdrawiam
Marcin podziwiam Cię za Twoją wszechstronność tu papier, tu plastik, tu projekty itd. a wszystko wygląda ja TOTAL TOP. Myślę, że oprócz doskonałego warsztatu modelarskiego i doświadczenia z tym trzeba się urodzić jak w Twoim przypadku. Boże, jakie to małe …naprawdę szacunek i gratuluje początku nowej kolekcji :-)
Pozdrawiam