[Relacja] A-10 Thunderbolt "MM" 06/06
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
[Relacja] A-10 Thunderbolt "MM" 06/06
Ok moge juz cos pokazac wiec pokazuje ;)
Jako ze nie mam kartonu 1mm zaczalem robic detale oraz elementy ktore nie wymagaja podklejenia takowym.
Podstawa HUDa - przed pomalowaniem na czarno i doklejeniem szybki
Fotel Aces II (wielkie dzieki dla Marcina G. za fotki).
Fotel jest w ok 75% skonczony. Butle na tlen po lewej stronie zrobilem z odcinka cyny, poduszki na siedzisku, plecach oraz zaglowek podkleilem 2 razy kartonem gdyz byly by za cienkie, spadochron na szczycie zaglowka to chusteczka higieniczna (niestety wyszlo za cienkie ale juz nic nie bede ruszal) . Poki co tyle co mam do pokazanie. W dalszej kolejnosci mam zamiar zwaloryzowac jeszcze fotel (pasy druciki i inne przewody, retusz), oraz wziac sie za komore drabinki wraz z nia.
Jako ze nie mam kartonu 1mm zaczalem robic detale oraz elementy ktore nie wymagaja podklejenia takowym.
Podstawa HUDa - przed pomalowaniem na czarno i doklejeniem szybki
Fotel Aces II (wielkie dzieki dla Marcina G. za fotki).
Fotel jest w ok 75% skonczony. Butle na tlen po lewej stronie zrobilem z odcinka cyny, poduszki na siedzisku, plecach oraz zaglowek podkleilem 2 razy kartonem gdyz byly by za cienkie, spadochron na szczycie zaglowka to chusteczka higieniczna (niestety wyszlo za cienkie ale juz nic nie bede ruszal) . Poki co tyle co mam do pokazanie. W dalszej kolejnosci mam zamiar zwaloryzowac jeszcze fotel (pasy druciki i inne przewody, retusz), oraz wziac sie za komore drabinki wraz z nia.
USMC 3rd Force Recon Company Reenactor
Witam. Ja także aktualnie sklejam model tego samolotu. Mój A-10 jest skończony w 70%. Poniżej prezentuje zdjęcie mojego modelu, mam nadzieję że ułatwi ci to pracę na nad modelem. Mnie ta relacja także bardzo się przyda, będę mógł sprawdzić czy robię wszystko dobrze. Do samolotu polecam dokupić tłoczoną owiewkę firmy gomix.
Aha, ta mała część niedaleko osłony kabiny jest przyklejona nieprawidłowo ponieważ przypadkowo w tym miejscu gdzie jest przyklejona pobrudziłem farbą więc wymyśliłem żeby przykleić ją tam.
Aha, ta mała część niedaleko osłony kabiny jest przyklejona nieprawidłowo ponieważ przypadkowo w tym miejscu gdzie jest przyklejona pobrudziłem farbą więc wymyśliłem żeby przykleić ją tam.