Ja również Gratuluję pięknie wykonanego modelu, miałem okazję w Porąbce obejrzeć sobie go z bliska i porobić fotki całego tego zestawu na pamiątkę z tego pobytu.Wspaniały zestaw-jeszcze raz Gratuluję.
Pozdrawiam Janek
Nieco się zawstydziłem pochwałami - bardzo wszystkim dziękuję. Piterpanzerowi muszę się przyznać, że aż takiej wiedzy o gąskach nie posiadłem . Wymyśliłem , że mój zestaw w naturze został odbudowany w latach 80-tych, gdzieś np, we Francji dla potrzeb filmu, ot co!
A zamiast blaszek bardziej chcę stosować "blaszki niefototrawione" - ale zobaczymy co czas przyniesie.
Dołączam się do gratulacji
Jeszcze niedawno nawet nie podejrzewałbym, że z kartonu można taki model zrobić.
Teraz już wiem, choć boli, że nie umiem
Pozdrawiam
Po obejrzeniu tego zestawu w Porąbce także chciałbym skleić sobie taki zestaw, zakupiłem Famo i Stuga, brakuje mi naczepy. Może Ty wiesz coś na temat tej naczepy, czy będzie wydana, lub w jaki sposób ją można zdobyć W wycinance z Famo jest reklama naczepy że wkrótce będzie dostępna i można zamawiać ( 2005rok), pisałem do wydawcy i jakoś mi nikt nie odpowiada.
Jeżeli Ty możesz odpowiedzieć na ten temat to bardzo Cię o to proszę.
Rozmawiałem z Wydawcą w Porąbce. Uzależniał wydanie przyczepy od poziomu sprzedaży Famo, a ta podobno ruszyła nieco ostrzej. Co dalej - nie wiem. Spróbuję się dowiedzieć.