Witam
Chciałbym zaprezentować swojego jaczka:
*[Galeria/Samolot] Jak-15 Feather - Modelik
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- zxcvbnm1971
Witam
mam małe pytanie do zxcvbnm1971 w jaki to przedziwny sposób zobaczyłeś reklamę w moich zdjęciach na fotosiku ? (mam konto pro bez reklam ).
Malowałem lakierem bezbarwnym (żywicznym) firmy Dupli Color. Owiewkę wykonałem na formie sklejonej z wzoru z wycinanki, który potem wzmocniłem cyjanoglutem i oszlifowałem. Szkło jest z folii do bindowania (okładka) nagrzana na nad płomieniem gazu a potem naciągnięta na formę (10 prób aż wyszło to coś). A oto i forma:
Pozdrawiam
mam małe pytanie do zxcvbnm1971 w jaki to przedziwny sposób zobaczyłeś reklamę w moich zdjęciach na fotosiku ? (mam konto pro bez reklam ).
Malowałem lakierem bezbarwnym (żywicznym) firmy Dupli Color. Owiewkę wykonałem na formie sklejonej z wzoru z wycinanki, który potem wzmocniłem cyjanoglutem i oszlifowałem. Szkło jest z folii do bindowania (okładka) nagrzana na nad płomieniem gazu a potem naciągnięta na formę (10 prób aż wyszło to coś). A oto i forma:
Pozdrawiam
Dziekuję za opublikowanie przepisu, próbowałem pare lat temu wytłoczyć kabine do F-16 ale nie chce się chwalić jak to próbowałem zrobić i co mi wyszłopawelecd pisze: Szkło jest z folii do bindowania (okładka) nagrzana na nad płomieniem gazu a potem naciągnięta na formę (10 prób aż wyszło to coś)
-------------------------------------------------------
ONLY SKYDIVERS KNOW WHY THE BIRDS SING
ONLY SKYDIVERS KNOW WHY THE BIRDS SING
- zxcvbnm1971
No fakt, przepraszam, nie zobaczyłem, gdyż widząc linkpawelecd pisze:w jaki to przedziwny sposób zobaczyłeś reklamę w moich zdjęciach na fotosiku ? (mam konto pro bez reklam ).
Kod: Zaznacz cały
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=8344a5492bed2c31
zamiast
Kod: Zaznacz cały
http://images6.fotosik.pl/173/8344a5492bed2c31.jpg
wolę go nie otwierać. Nawet jak reklam nie ma w przypadku konta pro, to w podczas otwierania kilku zdjęć w osobnych zakładkach tak się ładują, że mija chęć oglądania.
Ale model śliczny, na miniaturkach widzę