Witam
Kolejny odcinek to artyleria 76 mm, w ilości sztuk dwóch. Moje wykonanie oceniłbym na +2/-3 . Efekt psują lufy, bardzo trudno było je zwinąć i wyglądają na wymęczone. Próbowałem na kilka sposobów (na sucho, na mokro, za pomocą różnej wielkości pędzli), jednak efekt jest słaby.
PS. Z 30 cm wyglądają lepiej
*[Relacja/Okręt] PC-553 - Answer
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szydercza Gała
- x 169
Czuję się zaszczycony
Ale według mnie ten drut ma 0.25, a nie 0,2
Zostaniesz więc ostrzeżony pocztówka od ATOMOWEGO BORSUKA
Jak się nie poprawisz to ten sympatyczny kolega nawiedzi cię i zafunduje kawał dobrej rozrywki
Ale według mnie ten drut ma 0.25, a nie 0,2
Zostaniesz więc ostrzeżony pocztówka od ATOMOWEGO BORSUKA
Jak się nie poprawisz to ten sympatyczny kolega nawiedzi cię i zafunduje kawał dobrej rozrywki
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
Witam w ostatnim odcinku relacji
Na początku chciałbym przeprosić za brak aktualizacji i jednocześnie ogłosić że model jest skończony, dziś o godzinie 16:20 zawieszona została bandera. W ostatnich dniach budowa postępowała w iście szaleńczym tempie, niestety odbiło się to na modelu, który może nie jest rewelacyjny ale przy jego budowie wiele się nauczyłem.
Sam model jest po sklejeniu, mimo swoich małych rozmiarów, bardzo efektowny. Zgadzam się z autorem i nie polecam go początkującym modelarzom ze względu na mnogość bardzo drobnych elementów (zwłaszcza przy uzbrojeniu, które dało mi w kość).
Zdjęcia
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania i zadawania pytań
Na początku chciałbym przeprosić za brak aktualizacji i jednocześnie ogłosić że model jest skończony, dziś o godzinie 16:20 zawieszona została bandera. W ostatnich dniach budowa postępowała w iście szaleńczym tempie, niestety odbiło się to na modelu, który może nie jest rewelacyjny ale przy jego budowie wiele się nauczyłem.
Sam model jest po sklejeniu, mimo swoich małych rozmiarów, bardzo efektowny. Zgadzam się z autorem i nie polecam go początkującym modelarzom ze względu na mnogość bardzo drobnych elementów (zwłaszcza przy uzbrojeniu, które dało mi w kość).
Zdjęcia
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania i zadawania pytań