GRAND PRIX Kartonwork 2007 - FINAŁ

wszystko o modelach kartonowych

Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork

Hilander

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Hilander »

Witam.

Najpierw chcialem przeprosic za to, ze tak dlugo sie nie odzywalem.
Obecnie przebywam za granica, praca i utrudniony dostep do internetu spowodowaly moje milczenie. Mialem tez problem z zalogowaniem sie na swoje konto, (nieprawidlowe haslo) wiec zalozylem nowe :oops:
Dziekuje za wszystkie glosy oddane na Zuikaku. Zwyciestwo w konkursie Grand Prix 2007 Kartonwork to dla mnie ogromna niespodzianka, jak i najwiekszy sukces na niwie modelarskiej. Pod wieloma wzgledami byl to dla mnie pierwszy model; pierwszy model o tym stopniu trudnosci i wielkosci jaki udalo mi sie ukonczyc, na nim uczylem sie pisac relacje i fotografowac model. Pierwszy raz wykonywalem reling i trapy jak i wiele innych elementow i dzieki wiedzy zaczerpnietej z tym i innych forach wyszly nienajgorzej.
Oczywiscie zdaje sobie doskonale sprawe, ze relacja jak i sam model mozna bylo zrobic lepiej, tym wiekszym zaskoczeniem jest dla mnie Grand Prix, i ciesze sie, ze nagroda dla Berpa za jego prace jest porownywalna. Tomcat byl moim faworytem.
Gratuluje Berpowi, Precyzyjnemu i wszystkim nominowanym modelarzom ich pieknych modeli i mam nadzieje kiedys zobaczyc je wszystkie na zywo.
Jeszcze raz dziekuje za glosy oddane na Zuikaku :D
Wybieram nagrode nr 1 od Dudusia.

Serdecznie Wszystkich pozdrawiam z deszczowej ostatnio Belgii. ;-)

Highlander;
Janek

Post autor: Janek »

Gratuluję zwycięstwa Higlanderowi jak i wszystkim, którzy brali udział w tym Grand Prix - bez względu na liczbę uzyskanych głosów - oraz dziękuję wszystkim, którzy głosowali na mój model w pierwszej jak i drugiej turze, jestem niezmiernie zaszczycony samą nominacją, tym bardziej, że uważam, że było wiele lepszych modeli od mojego.

Serdecznie Pozdrawiam Wszystkich

Janek
Awatar użytkownika
BERP

Post autor: BERP »

Witam

Ja ze swojej strony chciałem na maxa pogratulować zwycięzcy :) to wielki model a co za tym idzie wielkie modelarstwo!!!.
Sam przez cały okres budowy „żelazka” obserwowałem poczynania i mocno kibicowałem, więc tym bardziej doceniam i wygraną Hilandera.

Jednocześnie jest dla mnie ogromnym zaszczytem znaleźć się wśród nominowanych a potem w pierwszej dwójce. To niesamowite uczucie być wśród takich autorytetów modelarskich jak Wy i pisze to na maxa szczerze to chyba największa nagroda jak spotkała mnie w mojej skromnej przygodzie z modelarstwem.
Wszystkie nominowane modele to kawał niesamowitej modelarskiej roboty a zakończenie ich budowy to nagroda i wygrana :) chylę czoła przed Waszymi modelami!!!.

Bardzo, ale to bardzo chciałem podziękować osobą, które nominowały mnie a potem oddawały w finale głosy na F-14 to wszystko utwierdza mnie w tym, że warto było walczyć przez dwa lata i dociągnąć do końca relację. Nie mogę również zapomnieć o podziękowaniach dla sponsorów to bardzo miły i cenny gest, za który dziękuję !!!

P.S.

Również chciałem przeprosić za tak opóźnioną odpowiedź, tak jak Hilander często w ostatnich czasach przebywałem poza granicami naszego kraju oraz w licznych krajowych rozjazdach, co spowodowało praktycznie zerową aktywność na forum. Jeszcze raz przepraszam i mam nadzieję, że niebawem bardziej aktywnie wrócę do modelarstwa i życia na forum.

Pozdrawiam BERP
Awatar użytkownika
dudus

Post autor: dudus »

Gratulacje dla wszystkich uczestników.

Dla mnie zwycięzcami są Ci którzy wogóle pokazali swoje wodele. Jest co pooglądać i można się czegoś nauczyć.
OLFA Ostro tniemy
www.dudus.com.pl
Awatar użytkownika
Rutek63
x 1

Post autor: Rutek63 »

Walka o pierwsze miejsce była naprawdę bardzo wyrównana. Panowie Hilander i BERP, przesyłam pod waszym adresem szczere gratulacje i ogromne wyrazy uznania.
Jednocześnie chcę wyrazić totalne zaskoczenie i szok z powodu nominacji i ilości punktów jakie otrzymał mój model. Jest to, jak by nie było najbardziej skromny model w konkursie, a fakt że otrzymał nominację, przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Dziękuję wszystkim którzy oddali głosy na ten prosty modelik. Sprawiło mi to ogromną radość i czuję się niezwykle zaszczycony.
Wszystkim uczestnikom gratuluję wspaniałych modeli, a Pawłowi dziękuję za doskonałe pokierowanie zabawą.

Pozdrawiam!
Piotr
Obraz jest wart tysiąca słów. Model wart jest miliona.
Awatar użytkownika
laszlik
x 112

Post autor: laszlik »

Ja również pragne pogratulować zwyciezcom. Wasze modele w pełni na to zasłużyły.
Zaszczytem było znaleźć się w gronie finalistów i dziekuję wszystkim, dzięki którym mój model zawędrował tak daleko, a organizatorom za prowadzenie zabawy.
Do nastepnego!
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?

ZŁO SQUAD
ODPOWIEDZ