Witam.
Najpierw chcialem przeprosic za to, ze tak dlugo sie nie odzywalem.
Obecnie przebywam za granica, praca i utrudniony dostep do internetu spowodowaly moje milczenie. Mialem tez problem z zalogowaniem sie na swoje konto, (nieprawidlowe haslo) wiec zalozylem nowe
Dziekuje za wszystkie glosy oddane na Zuikaku. Zwyciestwo w konkursie Grand Prix 2007 Kartonwork to dla mnie ogromna niespodzianka, jak i najwiekszy sukces na niwie modelarskiej. Pod wieloma wzgledami byl to dla mnie pierwszy model; pierwszy model o tym stopniu trudnosci i wielkosci jaki udalo mi sie ukonczyc, na nim uczylem sie pisac relacje i fotografowac model. Pierwszy raz wykonywalem reling i trapy jak i wiele innych elementow i dzieki wiedzy zaczerpnietej z tym i innych forach wyszly nienajgorzej.
Oczywiscie zdaje sobie doskonale sprawe, ze relacja jak i sam model mozna bylo zrobic lepiej, tym wiekszym zaskoczeniem jest dla mnie Grand Prix, i ciesze sie, ze nagroda dla Berpa za jego prace jest porownywalna. Tomcat byl moim faworytem.
Gratuluje Berpowi, Precyzyjnemu i wszystkim nominowanym modelarzom ich pieknych modeli i mam nadzieje kiedys zobaczyc je wszystkie na zywo.
Jeszcze raz dziekuje za glosy oddane na Zuikaku
Wybieram nagrode nr 1 od Dudusia.
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam z deszczowej ostatnio Belgii.
Highlander;
GRAND PRIX Kartonwork 2007 - FINAŁ
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Gratuluję zwycięstwa Higlanderowi jak i wszystkim, którzy brali udział w tym Grand Prix - bez względu na liczbę uzyskanych głosów - oraz dziękuję wszystkim, którzy głosowali na mój model w pierwszej jak i drugiej turze, jestem niezmiernie zaszczycony samą nominacją, tym bardziej, że uważam, że było wiele lepszych modeli od mojego.
Serdecznie Pozdrawiam Wszystkich
Janek
Serdecznie Pozdrawiam Wszystkich
Janek
Witam
Ja ze swojej strony chciałem na maxa pogratulować zwycięzcy to wielki model a co za tym idzie wielkie modelarstwo!!!.
Sam przez cały okres budowy „żelazka” obserwowałem poczynania i mocno kibicowałem, więc tym bardziej doceniam i wygraną Hilandera.
Jednocześnie jest dla mnie ogromnym zaszczytem znaleźć się wśród nominowanych a potem w pierwszej dwójce. To niesamowite uczucie być wśród takich autorytetów modelarskich jak Wy i pisze to na maxa szczerze to chyba największa nagroda jak spotkała mnie w mojej skromnej przygodzie z modelarstwem.
Wszystkie nominowane modele to kawał niesamowitej modelarskiej roboty a zakończenie ich budowy to nagroda i wygrana chylę czoła przed Waszymi modelami!!!.
Bardzo, ale to bardzo chciałem podziękować osobą, które nominowały mnie a potem oddawały w finale głosy na F-14 to wszystko utwierdza mnie w tym, że warto było walczyć przez dwa lata i dociągnąć do końca relację. Nie mogę również zapomnieć o podziękowaniach dla sponsorów to bardzo miły i cenny gest, za który dziękuję !!!
P.S.
Również chciałem przeprosić za tak opóźnioną odpowiedź, tak jak Hilander często w ostatnich czasach przebywałem poza granicami naszego kraju oraz w licznych krajowych rozjazdach, co spowodowało praktycznie zerową aktywność na forum. Jeszcze raz przepraszam i mam nadzieję, że niebawem bardziej aktywnie wrócę do modelarstwa i życia na forum.
Pozdrawiam BERP
Ja ze swojej strony chciałem na maxa pogratulować zwycięzcy to wielki model a co za tym idzie wielkie modelarstwo!!!.
Sam przez cały okres budowy „żelazka” obserwowałem poczynania i mocno kibicowałem, więc tym bardziej doceniam i wygraną Hilandera.
Jednocześnie jest dla mnie ogromnym zaszczytem znaleźć się wśród nominowanych a potem w pierwszej dwójce. To niesamowite uczucie być wśród takich autorytetów modelarskich jak Wy i pisze to na maxa szczerze to chyba największa nagroda jak spotkała mnie w mojej skromnej przygodzie z modelarstwem.
Wszystkie nominowane modele to kawał niesamowitej modelarskiej roboty a zakończenie ich budowy to nagroda i wygrana chylę czoła przed Waszymi modelami!!!.
Bardzo, ale to bardzo chciałem podziękować osobą, które nominowały mnie a potem oddawały w finale głosy na F-14 to wszystko utwierdza mnie w tym, że warto było walczyć przez dwa lata i dociągnąć do końca relację. Nie mogę również zapomnieć o podziękowaniach dla sponsorów to bardzo miły i cenny gest, za który dziękuję !!!
P.S.
Również chciałem przeprosić za tak opóźnioną odpowiedź, tak jak Hilander często w ostatnich czasach przebywałem poza granicami naszego kraju oraz w licznych krajowych rozjazdach, co spowodowało praktycznie zerową aktywność na forum. Jeszcze raz przepraszam i mam nadzieję, że niebawem bardziej aktywnie wrócę do modelarstwa i życia na forum.
Pozdrawiam BERP
Gratulacje dla wszystkich uczestników.
Dla mnie zwycięzcami są Ci którzy wogóle pokazali swoje wodele. Jest co pooglądać i można się czegoś nauczyć.
Dla mnie zwycięzcami są Ci którzy wogóle pokazali swoje wodele. Jest co pooglądać i można się czegoś nauczyć.
OLFA Ostro tniemy
www.dudus.com.pl
www.dudus.com.pl
Walka o pierwsze miejsce była naprawdę bardzo wyrównana. Panowie Hilander i BERP, przesyłam pod waszym adresem szczere gratulacje i ogromne wyrazy uznania.
Jednocześnie chcę wyrazić totalne zaskoczenie i szok z powodu nominacji i ilości punktów jakie otrzymał mój model. Jest to, jak by nie było najbardziej skromny model w konkursie, a fakt że otrzymał nominację, przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Dziękuję wszystkim którzy oddali głosy na ten prosty modelik. Sprawiło mi to ogromną radość i czuję się niezwykle zaszczycony.
Wszystkim uczestnikom gratuluję wspaniałych modeli, a Pawłowi dziękuję za doskonałe pokierowanie zabawą.
Pozdrawiam!
Piotr
Jednocześnie chcę wyrazić totalne zaskoczenie i szok z powodu nominacji i ilości punktów jakie otrzymał mój model. Jest to, jak by nie było najbardziej skromny model w konkursie, a fakt że otrzymał nominację, przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Dziękuję wszystkim którzy oddali głosy na ten prosty modelik. Sprawiło mi to ogromną radość i czuję się niezwykle zaszczycony.
Wszystkim uczestnikom gratuluję wspaniałych modeli, a Pawłowi dziękuję za doskonałe pokierowanie zabawą.
Pozdrawiam!
Piotr
Obraz jest wart tysiąca słów. Model wart jest miliona.
Ja również pragne pogratulować zwyciezcom. Wasze modele w pełni na to zasłużyły.
Zaszczytem było znaleźć się w gronie finalistów i dziekuję wszystkim, dzięki którym mój model zawędrował tak daleko, a organizatorom za prowadzenie zabawy.
Do nastepnego!
Zaszczytem było znaleźć się w gronie finalistów i dziekuję wszystkim, dzięki którym mój model zawędrował tak daleko, a organizatorom za prowadzenie zabawy.
Do nastepnego!
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD