Gratuluje ukończenia modelu, dobrze Ci wyszedł i mam nadzieje, że będziesz teraz częstszym sklejaczem HALolotów
Moim skromnym zdaniem troszeczkę się za bardzo świeci, może to wina zdjęć i oświetlenia, ale w mojej opinii zaciekawie to nie wygląda. I oprócz tego mam zastrzeżenie do okopceń z KM i silnika, nawet u szkopów chyba aż tak czarne nie było, troszeczkę przesadziłeś.
Jednak i tak się cieszę, że Lublin rośnie w siłę lotniczą!! Niedługo zdobędziemy całą Polske
pozdrawiam
*[Relacja/Samolot] Grumman F6F-3 Hellcat - KA 3-4/2000
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
Hellcat zawsze mi się kojarzył z czymś świecącym jak psu.... Na zdjęciach trochę odbłyskuje światło - w dzień tak tego nie widać. Poza tym błyszczący lakier fajnie powyciągał te nagniecenia które porobiłem - a bałem się że znikną :-) Okopcenia z km są fabryczne - nic nie dorabiałem, a te od silnika są faktycznie całkiem spore - ratowałem się w taki sposób przed przesunięciem tych okopceń ( nie miałem erraty ). Pozdrawiam!
teraz na macie: LTM-1040.2
a najlepsze modele dopiero przed nami :-)
pozdrawiam!
a najlepsze modele dopiero przed nami :-)
pozdrawiam!
Hej
Podoba mi się Twój model Dobra robota, mam nadzieje że teraz już nie będziesz bał się wycinanek spod znaku "AH". Dokładnie tak było ze mną, aż spróbowałem i tak już zostało.
Niestety musze zgodzić się z Laszlikiem, koła odstają poziomem wykonania od reszty modelu, od razu rzuciło mi się to w oczy.
Okopcenia fajne, prawie jak w moim Me-109
Pozdrawiam
Podoba mi się Twój model Dobra robota, mam nadzieje że teraz już nie będziesz bał się wycinanek spod znaku "AH". Dokładnie tak było ze mną, aż spróbowałem i tak już zostało.
Niestety musze zgodzić się z Laszlikiem, koła odstają poziomem wykonania od reszty modelu, od razu rzuciło mi się to w oczy.
Okopcenia fajne, prawie jak w moim Me-109
Pozdrawiam